Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iste face hejbet godina i oni bi Android aplikaciju hahaahhaa
Bolja je od Zukićeve aplikacije za SDA. Tamo su jedine opcije zaposli člana stranke. I ima u aplikaciji poker za skidanje Mirsada Kukića.
Sto toliko kopirate SDA. Evo sad sam gledao liste imate i vi svoga propalog kosarkasa, ciji niti jedan kos nikad niko nije zapamtio, unistitelja cjelokupne kosarke udrzavi, a vi ga stavljate na sve moguce i ne moguce pozicije, dok ne gdje ne prodje. Stvarno niste normalni, ko ce vam za takve napuhane idiote glasati, ne volim ih sresti na ulici a ne da dajem glas takvima. Dajte se malo uozbiljite. Ako je ozbiljnost ovo sa aplikacijom, onda ste stvarno za staro gvozdje.
Instalirat ću Haplikaciju samo pod jednim uslovom; ako urednici budu Zlatko Lagumdžija i Bakir Hadžiomerović. 😂😂😂
Aplikacija i nije za tebe. Tebi je dovoljan Dodik i Covic
@ liberalism Eh da ti znaš ono što ne znaš. Zamisli samo to!
hajde nek' se nešto radi.
indoktrinacija kmerska
? Cime li si ti indoktriniran? Islamskim bratstvom?
@liberalism ničim, stvarnošću
... kao i obično i ko što i sve radite "polovno", "nedovršeno", "traljavo" i "aljkavo". Za Windows phone nema aplikacije. A i da ima....
Za sve one koji su zainteresovani da saznaju kako je zapocela ljubavna idila izmedju princa Bakira i princeze Sebije - Seke, mogu to učiniti na linku ispod klikom na 8:00 minutu videa. Uživajte. https://www.youtube.com/watch?v=E7R22_qMr44
SDP Aplikacija? Kamočaji Aplikacija za zapošljavanje? Pa dobro sve ok slažem se da pratite svjetske trendove koji su 20 godina ispred nas. Ali koji će to socijaldemokrata koristiti aplikaciju? Nikšić i komšija sa drugog sprata? Ljudi ba jeste vi normalni???
sdp i snsd su ideoloski iste partije,pitanje koje se namece samo po sebi, zasto se sdp na potrudi da se udruzi sa snsd-om, obzirom da u svim svojim istupima kritikuje nacionalne partije.
ja i
@hasancengicefendija neka dodika postave za presjednika,osvoje apsolutnu vlast i ujedine bih.
Svaka partija koja u svojim redovima ima bar jednog Čengića - ne valja ...
Hahahaha. Aplikacijom za bolje sutra. Hahahahaha
Je li ista platofirma kao i ona za zaposlajvanje od Kamocajija 😂 Imali ste ranije moje glasove, ali od proslih izbora vise ne. Svi ste isti!!! Najebem vam se svima majke politicarske!!!
SDP GO
...da je bravar imo net, ja bi mu lajko brionske sa sofijom. i terezom, nejgovom ljubimicom, kako pjeva ode jugoslaviji...