Zlatko Lagumdžija u Gradiški
0
"SDP BiH nudi novi početak"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahhahahahahaaaaaa, mogu li sada i ostali gradjani Sarajeva dobivati bezpovratni kredit od Ekonomskog Fakulteta u Sarajevu ?
SDP-ovci puno ste se digli... Spustite malo loptu na zemlju.. Haris i SBiH su pravi patrioti ove zemlje kad je najvise trebalo, dokazali i ponovno ce dokazati aBd...
Mi smo rješenje . SDpa i SDA su raja a mi smo alternativa . Stranka penzionera . Mi imamo programe i rješenja za BiH.
kakav SDP. Hrvatska seljacka stranka je zakon....idemo hrvati
Sta ovaj Lagumdziaj trabunja. Mi pobjedzujemo . Stranka penzionera . Mi smo glavni . Penzioneri .
GLASAM ZA SDP !!!
Bravo crveni, sigurno pobjedjujete! Naprijed SDP, napravite DRZAVU ZA COVJEKA
Ma kakav SDP i SDA mi pobjeđujemo . Samo stranka penzionera može da napravi revoluciju u BiH.
imao si sansu nego iko da udruzi ove narode ali lopovluk ti je bio prioritet i kada je sve palo u vodu ti bi ponovo kako te nije stid imasli ista ljuskog u sebi ali naplata sigurno dolazi za tvoja djela
koliko jada od ovih politicara,svako malo nesto obecavaju da se naivni ponadaju ,prodaju ih malo za evre malo usa dolare ,dan za danom prolazi i dalje ostaju demagozi,primanja sebi povecavaju ,kreditima se nadaju ,ko ce im da ih vrati kada pola miliona ljudi neradi,kazu drzite koke dace vam jaja a,oni imaju vikendice sa parketom od banbusa npr. jedan nacelnik,ne budite obicna rulja koje ce svaka susa da mulja,ljudska ste bica do ponosa vam je stalo, ne ponizavajte se svako malo,dok se vi oko njih glodete oni vas,polako,polako,zavlace a,da vama nije ni jasno,odkako je u ove krajeve demokratija dosla pametan malo ko osta,nase nene imale su stida a,neke danas sramota ih bila,gej parade svakodnevnica posta danas cunami pogodi ne cuditi se zbog svega ovog,lipo vi knjige u ruke ostavite se politicke kuge ,od nje ce malo ko da prezivi.
je li istina ovo u videu za pomirenje ]http://www.youtube.com/watch?v=CfYaNa89aA0
sdp ispade jedina politička partija kojoj je stalo do svakog kutka ove zemlje. a ne kao ostale koje se zabarikadiraju tamo gdje misle da bi mogli imati najveću podršku da bi medijima lažno prikazali kako tobože imaju povjerenje naroda. ali džabe im, moj glas ide za sdp ;)
Do pobjede 3. oktobra i novog početka naše države! DRŽAVA ZA ČOVJEKA!
Mislim da bi SDP mnogo bolje funkcionisao bez Zlatka. Zlatko je autokrata žešći, samo kvari imidž jedne dobre političke partije.
Stotine hiljada :) CRVENI OKTOBAR dolazi! Naprijed SDP!