Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nam papci rade... e jesmo ovce, u p.m.
@h8er_ Svi se oni dogovaraju i tako ostaju na vlasti i Komsic mi se ubucio pored njih svih ovih godina ,oglasi se samo pred izbre . Mrnjaoooooo
@h8er_ a još im i obična raja pomaže pa viče GASI AERODROM, GASI JAVNI SERVIS, gasi sve redom a neki dan izašao podatak da stranke biraju 19.900 rukovodioca u javnim preduzećima i tako direktno trebaju odgovarati za neuspjehe istih. Al jok, domaći glupi i neinformisani stanovnik misli da je za sve kriv običan službenik koji zavrne državu za 50 maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir zabio noz u ledja Savezu za promjene odn. Bosicu i comp. i sageo se i popusio Miletu i Draganu zajedno. Karakter na nivou.Nakon ovoga , predvidjam raslojavanje unutar SDA na dvije struje...
Sta sad vas dvojica pricate, gdje nestade ona ideja ujedinjena ljevice. Zeljko Komsic sve je prodao SDA za sitne pare, a ti Niksicu to neces javno da kazes. Kad bi imao taj DF bilo koje respektabilno ime za nacelnika bilo koje sarajevske opstine, rekao bih aferim, imaju ljudi kandidata, treba ga svako pdorzat pa i SDP. Ovako DF daje potpuno anonimne ljude, koji nemaju nikakve sanse, cime otvara vrata SDA-u da preuzme sve opstine u Kantonu Sarajevo. Hvala ti Zeljko.
Dobro ovi "socijalisti" nisu i pecenje stavili na sto za 15 minuta pres konferencije.
Ovi crveni misle narod zaboravan...pa koje vama bio glavni partner 4 godine nego dodik...dali ste mu entitetsko drzavljanstvo,maticni broj,zakon o prebivalistu,popisni materijal u lukavici,drzavni zatvor u lukavici,podijelili Elektroprenos,i ,sad imate obraza nesto pricat...ovo su definitivno najveci licemjeri od svih...
@fantom slobode ma ja Komsic je tada bio na mjesecu nije u sdp-u
Svojevremeno je i SDP dok je bio njihov mandat kalkulisao ko ce ciniti Vladu... Tako su se najprije lizali sa SDA (koje toliko pljuju), pa su posle nesuglasice oko podjele izbornog plijena (javnih preduzeca) i uhljebljavanja nakon cega je pukla tikva i onda su se udruzili sa ahbabima iz SBB... Nakon nekog vremena iz istih razloga doslo je do raskola i onda je pocelo standardno SDPovo pljuvanje po SDA i SBB u cemu im je prosla izborna kampanja... A ne mozemo zaboravit i da je nakon toga ZLOgumdzija potrazio pomoc upravo kod Dodika, da mu sacuva fotelju MVP... SVI STE VI ISTI BAGRO, VIDJELI SMO VAS MANDAT, NE PONOVIO SE NIKAD... SJEME VAM SE ZATRLO LOPOVSKO
Bakir je mudar covjrk
Kad vidim ove ove postenjacine iz SDP a sjetim se njihovog mandata na vlasti od 2010 do 2014 kad smo u tom periodu, prvi put zvanicno postali najsiromasnija drzava Evrope kad nam je prvi put zaprijeceno da cemo na crnu listu Moneyvala kad se prvi put od nezavisnoti zatvorio Zemaljski muzej i Nac. biblioteka kad su prvi put Bosnjaci iz SDP a zajedno sa SNSD om donosili zakon o prebivalistu i druge za Bosnjake diskriminatorske Bosnjake i onda oni kao stanu u odbranu interesa BiH.
I sve je super i sve je za pet kad si muško i voliš nogomet !!!!!!!!
Lagumdžija Izetbegović i Dodik Milošević su misiji uništenja ideje socijaldemokratije pod bh-nebom, u korist nalogodavnih im nacističkofašističkih ispostava u BiH. Slučajni prolaznik i Ronhil su uspješno izavršili misiju, a što njihovi šegrti, Neko i Sejdo, potvrđuju predmetnom lelekušom.
Bakir raskinuo dogovor sa onima koji su jedini iz RS htjeli suradjivati s njima. Nije mu puno trebalo da skonta da mu vise godi guzici da napravi pakt sa lopovima kao sto je i on i da niko nikoga ne dira a da oni u svojim torovima rade ama bas sve sto pozele. Mile, Dragan, Bakir, nema tu postena covjeka. Ovi iz Saveza za promjene imaju puno pravo da ga pljuju, a i ja im se iskreno pridruzujem u tome.
Da bog da svima koji glasaju za SDA i HDZ sjeme izumre, hajde mogu razumijeti nekoliko puta covjek glasa iz navike, iz straha, iz osjecaja neke lazne pripadnosti ali nema vise izgovora. Govna balijska ustaska i cetnicka, kada cemo postati ljudi?!
Ne krivimo njih,jer krivi smo mi...
Neradnici i uhljebi iz SDPa i DFa prosipaju demagogiju. Prvo ne podrzavaju zakone, kao na stetu drzave bla bla ispana i dulja prica za malu djecu, pa kad se zakon donese, njima kriv svako ziv, optuzuju ove ili one bla bla, prica za malu djecu.
Idiote, zahvaljujući glasovima SDP i DF progurani su neki zakoni u Parlamentu BiH, HDZ i Savez za promjene glasao protiv.
"slucajni prolaznici"..
Nuto, Komsic se ukazao nakon pola godine tisine.Nisi vala mi ni sad trebao