Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napred bakire SDA
I u Mostaru ima i snage i jedinstva među Bošnjacima. Bravo Mostarci. Prepoznali ste prave vrijednosti.
Baci alkohol pod hitno,
Prepoznali su moj.
Kakvi debili dolaze na skupove, pa nemoze covjek vjerovat gdje zivi. 20 godina te neko krade i ti opet dolazis na skupove i glasas. Ma strasno...............
"- Sadašnji šef SDA, pokušava da izoluje Izetbegovića od partijskog rukovodstva, gde leži prava moć. Interesantna napomena za Izetbegovića: on je sin bivšeg predsednika Alije Izetbegovića i pokušavao je da proda neke projektile zemlja-vazduh Al Kaidi u Iraku. Njegove kolege iz stranke tvrdili su da je to urađeno greškom. Amerikanci su mu rekli da bi išao u Gvantanamo samo da nema nasleđa njegovog oca i savezništva sa SAD - navodi se u analizi." Zbog ovoga SAD i EU neće ni da čuju za Žutog! Veća je prepreka za NATO i EU od Mileta lopuže!
SDA akobogda nakon 8 godina zablude naroda do pobjede!!!
E dobro si reko abd, bas ce vam to trebat abd, Al sine đaba se nadaš, i mala su vas djeca provalilia. 20 godina vas je dosta, ma i previse.
SAMO VI KOMUNJARE PRIČAJTE I BLEBLEBAJTE KOLIKO HOCETE A I VI ISTO TAKO KRADONČIČI ...ALI SDA IDE DO SIGURNE POBJEDE JER JE U JEDINSTVU SNAGA,A TO JE ONO ŠTO VI NERAZUMIJETE JER STE MALOUMNI A ČAST POJEDINCIMA KOJIH IMA JAKO MALO..ALI ČE I ONI KO I DRUGI PREĆI U SDA JER JE TO JEDINA PRAVA STRANKA U BiH...IDEMO SDA IDEMO BiH!!!!!!!
kraftwerk--ja sigurno neće oplakatia ni večina bošnjačkog naroda jer smo svjesni da nafak dolazi od Boga a ne od vlasti ove i ili one...samo kazem da je najbolji izbor SDA za bosnjacki narod iz mali milion razloga...a sve druge stranke mogu zajedno s tobom pokusati praviti eksplozije,, koje neće proci kod naseg naroda!
ti si momak u zabludi ako mislis da dolazi nafaka od mukotrpnog rada..to je samo sredstvo..sta da ti se desi da nemas ruku ili nogu gdje ce ti onda biti mukotrpan rad????????????????????? sto nisi bio frajer pa ostao ovdje bih se borit sa bosnjacima.....ti iz vana pricas o muci........idi se........
ovo je jedini predznak sudnjeg dana, bar za Mostar.
Jel' kao i u ratu sto ste ucinili?
Samo me zanima , kako to da sad pricate uradit cemo za hercegovinu ovo, za mostra . Sta ste do sada radili, ceskali jajca i primali platu.
mostar je "grad duhova" -podijeljen na dva dijela, cak su im i dvije skole pod jednim krovom. da je rekao da ce napraviti razdvojene skole, tako da jedna ide jednom plemenu, a drugu da pravi drugom, shvatio bih to. jer nakon sto su 15 godina unistavali bih, ocekivao sam malo vise od puke politicke retorike u stilu "sve bismo ucinili da se dokopamo vlasti" ... barem pecat na propast koju su napravili. ici ce bakir stopama svog "babe", a Bosnjaci koji imaju mozga bi trebali da se okrenu od njega prije nego sto ih doticni povuce za sobom.
"Učinit ćemo sve" za Starmo kao i u posljednih 20 tak godina . . .
Ucinicete vi sve da u Mostaru unistite ono malo sto niste do sada, jer ste uz HDZ jednan od glavnih krivaca sto je Mostar u katastrofalnom stanju.
Nemojte više, molim Vas. Već ste dovoljno učinili.
Bakir u politici ko onaj na protestima "JA DOSO NAKO"
Kad smo kod već spomenute mafije, lijepo je da se nećega i prisjetimo: „Avaz“ i Naser Kelmendi su 2004. godine razmijenili su vrijedne nekretnine u Sarajevu i Zenici. Prema ugovoru o razmjeni nekretnina, Avaz je dao kuću od oko 447 metara kvadratnih u Velikoj aleji na Ilidži, gdje se nalazi i Keljmendijev hotel Kaza Grande. Zauzvrat je od Keljmendija dobio poslovni prostor od 120 kvadratnih metara u zgradi Jabuka u Zenici. Razliku u cijeni od oko 100.000 eura Keljmendi je platio na račun "Avaza". Kasnije je i jedan od njegovih džipova "Grand Cherokee" završio u vlasništvu Radončićeve kompanije.
Sve O.K., ali pazi na ČĆ iĐDŽ.
Vrijednost ukupne razmijene je minorna kada se od svih mahinacija Žutog spomene zastakljenej grada Sarajeva 95 - 2000. U pitnju su desetine miliona m2. "Meni" ( Žutom) 20 njemačkih pfeninga po m2. A sve ostalo MZ je iztražila i veći dio će biti objavljen uskoro!
Sta je SDA uradila u zadnjih 20 god za Mo. ? Sjeca li se iko sta je Kaplan naptavio ista iko ?
...sliko se s onom "ribom" u alti...jarane, ovdje ne vrijede ni heftični tv programi, a ne obećanja ušljivih političara...