Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocito je da vam svi bemoje terma.
slazem se sa SDA... 3 izborna jedinica nikome nista dobro nece donijeti... to je ubod za treci entitet... bila je prica sa hrvatskim kanalom sad prica o izbornoj jedinici... Zlaja je haman poceo da ispunjava obecanja data Dodiku i Covicu i poceo praviti fildzan drzavu... pored tog imamo i siptara ministra sigurnosti i poslije danasnjeg razgovora i dogovora imacemo cigana za predsjednika... aferim na dogovoru... vidimo se poslije oktobra 2014
Ako je SDA rješila "sporazum o vojnoj imovini" što ga oper rejšavaju, ILI SDA LAŽE ta je stranka ostala i dallje konstantna u svojim lažima
SDP,SBB, SA DODIKOM I ČOVIĆEM HOĆE DA PODIJELE BIH. ONO ŠTO NISU U RATU HOĆE U MIRU. OVO JE SPECIJALNI RAT PROTIV B OŠNJAKA UZ POMIČ IZDAJNIKA I UVEZENIH KRIMINALACA, RADONČIĆ NAJVEČI KRIMINALAC A ON DA ODLUČUJE O BIH I O TOME KO JE KRIMINALAC,. HOĆE LI SEBE PRVOG I SVOG DRUGA LAGUMĐIJU UHAPSITI?
Ocigledno je da dok god budemo imali stranke u vlasti sa bilo kojim religioznim predznakom da ce nam i forumi biti ovako interesantno ispunjeni. Zato poruka svim pripadnicima i zlo-vjernicima u ovoj zemlji: sipu ga loma iza starackog doma!
SDA mora raditi vise,mora izvrsiti rekonstrukciju stranke a Bosnjaci ako budu glasali i dalje za SDP i SBB izgubice identitet i BIH................
Sragumdžija je najveći nesposobnjaković kojeg je ova zemlja ikad dala. Koji je to izdajnik... FUJ, nikad više SDP!
Otisli smo u historiju, toliko godina bili na vlasti i nista nismo uradili.... Ode SDA, ma neka idu sretan im put!!!! hehehe
Pripadnici bošnjačke KOZA NOSTRE- SDA, koji za cilj imaju uništenje Bosne i Hercegovine i bh naroda, a sve u cilju sticanja ličnog profita i dobiti. Sramota je kako u ovoj državi vlada kriminal i bezzakonje i kako svaki kriminalac može da bude političar i lider neke stranke, a još sramotnije je to da su pojedinci koji su proživjeli rat dali svoj glas ovim lopovima i izdajnicima koji su nas i doveli do ruba siromaštva i ostavili gladne i žedne, na margini društva i svega što jedan čovjek zaslužuje, razorili nam državu, podjelili narode, popljačkali sve sto se dalo popljackti, kupili stanove, kuce, vikendice, avione, kamione, poslove i fakultetske diplome svojoj djeci... A za sve to smo krivi mi koji smo im dali svoj glas, odnosno tu moć da nam rade sta hoce i da se bogate i uzivaju u nasim parama i drzavi za koju su nasi ocevi dali zivot dok su ovi lopovi zadovoljno trljali ruke u podrumima. PACOVI!
Sada, kada SDP, SBB, HDZ BiH i HDZ 1990 konačno žele odblokirati izbor sudija Ustavnog suda FBiH, što SDA već godinama blokira kako bi za sudiju izabrala svog stranačkog intimusa, SDA i Tihić i to žele proglasiti vitalnim nacionalnim interesom bošnjačkog naroda što je apsurd i nonsens. Žalosno je da Tihić nacionalne interese cijelog jednog naroda svodi na svoje i finansijske interese svojih intimusa.
Najava Sulejmana Tihića da će danas na sjednici Doma naroda SDA pokrenuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa Bošnjaka, a u vezi sa izglasavanjem nepovjerenja Vladi Federacije BiH, još je jedan od dokaza da i Tihić i SDA nastavljaju po uzoru na Sjevernu Koreju da manjinom terorišu demokratsku većinu, ali i sve građane FBiH.
Lagumdzija je JUCER IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, PODIJELIO DRZAVU NA 3 DIJELA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o JUCERASNJIM ODLUKAMA VEC SE CEKA PONEDJELJAK , ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA ! EVO VAM PRAVI BOSNJACI, GENOCIDASI SRBI DANAS TRIJUMFUJU ZAHVALJUJUCI SE LAGUMDZIJI, S T O K -A jedna izdajnicka, lagumdzija sa ostalom mu genocidnom SRPSKOM bratijom ko sto je srbin dragan covic ! USTAJ BOSNO I NE DAJ SVOJE ! Ovo sto rade nekoliko politicara na vlasti je CISTA IZDAJA, KRIMINAL JER CE PREKO PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE OVI POLITICARI MAFIJASI PODJELITI MILIJARDE ZA SEBE I FAMILIJU i to preko i TRECEG ENTITETA, dodik i covic ce kontrolisati SAV HIDRO KAPACITET RBIH-e ! Glasali ste e sad gledjate za KOGA !
Slucajni prolaznik i scepo su produzene ruke Beograda i jadna nam je majka Bosnjake predstavlja Zlatko Jugosloven i Fahro crnogorac ni Fatihu proucit neznaju a ne da vole ovu zemlju i svoj narod pa obojica su vlastitu djecu u Beogradu i Titogradu oli Podgorici zaboravili
Lagumdzija je DANAS IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o danjasnjim odlukama, ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, a lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA !
vi lojavci stvarno pucate na ulazak bosnice u NATO i EU. stvarno ste glupi. u NATO ne pimaju islamske fundametaliste, a EU su prezasićeni gologuzom bijedom. nema od toga ništa. sama hrvatska je upitna, a kamoli 24% jedne prenatrpane muslimanske države.
Lagumdzija je JUCER IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o danjasnjim odlukama, ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, a lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA !
SDA je sam sebe bloirao.Trebali su skloniti Kaplana,Izetbegovića i mlakonju Tihića.Vrijeme je u SDA da na celo dodju drugi ljudi.Bahato ponašamnje Zije Hadžiomerovića na TV nije dobro za Bošnjake Mostara.Pozdrav iz Hercegovine.