Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ode li tamo, otišao je na godišnji odmor...
Ovako ce on da pjeva U zenicu kada podjem jaaaaaa Ceka me....100 baliyaaaaaa Rekao mi moj drugar jeremijaaaaa Da u Zenici trudan, ostati cu jaaaaaaa Guziće me Srbi, bosnje i hrvatiiiii... Bulja moja zestoko ce da platiiiiii.... Bicu kurwa ja svacijaaaa.... O zenico yebem li te jaaaa..... Ipak postoji jedna utjehaaaa..... Pred karanje usracu se jaaaa...... Mooozda mi to bude odbrana..... Iako sam sve to zasluzio jaaaa....
Najbolje da ga zavežu kod stadiona Želje... za stub od rasvjete, pa da ga narod dokusuri... kakav zatvor.. ovo treba UBIT POD HITNO.. ZA NJEGA JE ZATVOR BANJA... TO I NIJE NAVIKLO DA LIJEPO I RAHAT ŽIVI...STOKA!!!
Njemu je svaka kazna preblaga i premala.
šteta metka za batka. svilen gajtan, svilen gajtan ...
Жара балио офуцана, јебо те Радонћич који те плача да шириш мржњу по нету а незнаш мајмуне да ћеш после избора бити одјебан кокуз ;)
batko upo ti glatko
Samo zenica tamo nece prezivjeti :-)
eto vam alija ovakvih nije bilo 40-tih kad su vladali crnokosuljasi
Znači Ante Marić nije Hrvat kako se mislilo več četnički trol. Nemojte više hraniti ovog četničkog trola.
kako je jedan ovakav lik terorizirao pola grada pa vi muslimani ste stvarno kukavice
Prvim evropskim muslimanima u Spaniji je rok trajanja bio oko 700 godina i istekao davno te samo da racunate koliko ce vas Europa jos trpjeti, upitno je ??
Ti da znaš šta je taj MONSTRUM sve činio, bilo bi te do groba stid svake tvoje izgovorene riječi.
U zenicu ga
U Zenicu monstruma poslati
dođi u goražde ako smiješ da debilu jedan, a dobićec ti svoje na tefericu
NEKA MU JE HAIRLI I SA SRECOM NA TAJ GODISNJI......MALO DUZI.....
........nisam znao da u bih sda odlučuje i tko če gdje u zatvor.......to se zove uređena država i pravni sustav..............nakaradno........
zaglavite ga tam izmedju one dvije stijene gdije je bila kineskinja i problem rijesen
hebo je njemu Fadil Aljevic mater vec.... ostalo mu je samo 42 godine zestokog seksa