"Sviđalo se to nekome ili ne"
0
SDA: RS nije srpski već bh. multietnički entitet
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
cas da nestanes ko jugoslavija
Taj sraaamni četnitet je SIMBOL GENOCIDA i sve dok bude postojao kao takav,postojaće i realne šanse za novi rat u BiH.Taj rat bi srbi sigurno izgubili.Oni mogu da slave 20 godina postojanja,ubistava,silovanja i protjerivanja,ali nisu svjesni da SAMO SEBI KOPAJU GROB.Duh iz boce je pušten,posijali su ogromnu količinu mržnje koju će uz božiju pomoć i požnjeti.Biće to uvod za kremansko proročanstvo PROKLETIH BEZBOŽNIKA i otpadnika pravoslavlja.
Takvi primitivci i trebaju biti protiv nas, jer bi se zabrinuli da nas primitivci podržavaju. Mi idemo dalje kao jedina stranka koja zna šta može i šta hoće !
Bre Nisu srbi nacisti njima je svedno bio srbin bio pravoslavni
Čudna je ta zemljica Bosna!Republika Srbska nije \"Srbska\" a Federacija nije zajednička Hrvatsko-Muslimanska.Ono htio bi Suljo reći svae je to bolan naše samo vi to ne vidite.Tko će mu konačno reći da je Car gol.
ovoj stranci treba hitno zabraniti rad a ako je lagumdzija brani isti je ko i oni izdajnik .onmi su stvorili ovu republiku srpsku da mogu dvadeset godina vladati na federalnom nivou tako sto ce ih napadati i obnuto a narodu samo mazu oci bando jedna
Fuj. Dosta mi je vise SDA i njihove politike. Oni su odustali od Republike i stvorili tu RS, neka se spakuju iz BiH. Dajte drzavu postenim i inteligentnim i za godinu dana ce R BiH stati na noge.
Nas je aljo priznao rs pas mu ma-teresinu pa sada narod nemoze smirom zivjeti
Braćo Bošnjaci, volite svoju braću Srbe! RS + FBiH= BiH.
Vidjoh ljudi na kosovu tri covjeka tuku jednoga,pitah ih stoga tucete aoni odgovorise oce dase oseli a mimu nedamo.
Mene ova s.da fakat vise iz cipela izbacuje sa svojim besmislenim zamagljujucim presicama. Halo ba, pa nismo vala ni svi tako glupi kao sto nas vi smatrate. Vas prvi i jedini lider je dao tapiju na PC. Pa sta ste ocekivali? da PC bude gradjanski dio BiH? Nego kada cemo malo goniti ratne profitere, kriminalce, tajkune i ostalu ga.mad? Hajde jedna barem presica za to!
Bosnjaci nije vam kriv Alija, vi ste krivi, evo i zasto. Alija je potpisao Dejton jer ste bili nemocni da razvalite srbe, bili ste milostivi, oklijevali, niste vjerovali..aa zar je moguce da su vlaxi ovaki itd.... Evo i danas umjesto da im se svetite vi kukate. Morate biti nacionalisti i kad vidite vlaxa da ste odmah spremni na akciju. Vlax ako se ne boji on se ne stidi.
Alija je htio filđan državu znalo se to i u ratu
Tako, tako sine moj. Postuj moj potpis u Dejtonu 1995-te. Mi smo Srbima dali RS i odgovara nam da plasimo narod njegovim otcjepljenjem i ratom. Dok oni gledaju sta Dodik radi niko nece brojati nase zlatne kasike. A i Dodiku odgovara da svoje tamo plasi nama iako mi nismo sila kao sto lazemo narod da jesmo. Hrvate smo ze.e.bali da udju u federaciju, ali ako iz nje izadju ostadosmo kao fildzan odsjeceni izmedju Srba i Hrvata i nece nam niko moci pomoci. Nije ni Hrvatima u interesu da stvarno prave treci. Kako bi onda i oni ostali tamo na vlasti, krali i dijelili sa nama i ovima iz RS-a? Morali bi i oni poceti nesto raditi, a nezgodno je sto bi i njih pitali gdje su nestale pare i kako se pokralo sve privatizacijom. Nego sine moj, samo nastavi drzati stado na okupu. I RS i HDZovi rade isto. Sok se mi sa tri strane drzimo dogovora i svako svoje stado plasi tudjim vukovima, bice nama dobro.
Sta ti je psihijatar rekao na to? Dupla doza onih malih plavih tabletica? :D