Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ko biva Dodik će pitat onog garfilda Tihića za granicu,,,,,,,,boli Dodika k.... kad mu padne na pamet da je markira on će je markirat
Onaj ko glasa za SDA, neka u ponedjeljak posjeti psihijatra.
Najveci krivci za nase izumiranje u rep.mrskoj su Tihic i njegove ulizice koje su nas radi svojih licnih interesa ostavili dusmanima na milost i nemilost.Prokleti bili
Svaki Bošnjak koji bude glasao za izdajničku SDA bandu Tihića, Ahmetovića, Osmanovića, Hafizovića, Salkića i ostalu sda-bandu koja 15 godina na račun podrinjske sirotinje živi u Tuzli i Sarajevu ne zaslužuje nikad više nikakvu pomoć!!!
ko da vas neko nesto pita,pozdrav iz RS
IMAM OSJECAJ DA NISTE SHVATILI NAJBOLJE. REPUBLIKA SRPSKA OBILJEZAVA SAMO ONO STO VEC POSTOJI GODINAMA. OSIM TOGA OBILJEZAVAJU SVOJ ENTITET, NE NAS!
Ahmetoviću nemoj pričati narodu gluposti i dovoditi ga u zabludu.Granice entiteta i kantona su odavno iscrtane i potpisane.Mogu se samo vrršiti kojekakve korekcije uz saglasnost svih učesnika. Borite se vi da ljudi imaju hljeba, da smanjite administraciju i da gradite fabrike umjesto Slovenačkih tržnih centara.Borite se za pravdu, borite se protiv korupcije, za jednakost svakog građanina i u FBIH i u RS-u. Borite se da svako može obrazovati svoje dijete, da se svako može normalno lijećiti, da svako može imati svoj dom.
Pa nema veze sto ste vi protiv. Dajtonski sporazum i dajtonski ustav su propisali da se to mora uraditi. Daklem, vi ste glasovali za to a i prljavi Hare takodjer i sta se tu ima sada pricat.
ko vas pita uopste za sta ste vi
SDA? Pa zar niste dosli do pameti?! Lopovi i budale su u stranci. Bio sam u licnom kontaktu sa vecinom njihovih ljudi. Jedino sto je njima stalo jeste novac, boli njih briga za nas, narod... Vecina se nece ni pozdraviti, niti to postoji u njihovom rijecniku..... Dodjite sebi ljudi....!!!!!!!!!!!!
SDA je prva ta koja je oblijezila grancu RS
Ipak su glasati za SDA!
Što nisu vidjeli gledatelji To je, u kratkim crtama, ono što su vidjeli gledatelji. No, ono što nisu vidjeli, a što je urednik Hadžiomerović prethodno naredio da se izbaci u montaži (emisija nije išla uživo, nego je unaprijed snimljena, op. a.), još je zanimljivije: iznervirani Komšić je u jednom trenutku ustao sa stolice i gađao Bakira Izetbegovića papirima, usput ga \"časteći\" najvulgarnijim uvredama! Kamermani i realizatori u studiju FTV-a koji su svjedočili Komšićevom primitivnom izljevu bijesa uz vokabular kakav, najblaže rečeno, nije primjeren ni nekakvom uličnom makrou, a kamoli članu Predsjedništva jedne države, ostali su šokirani onim što su vidjeli. No, umjesto da ovaj \"incident\" emitira od početka do kraja i tako omogući gledateljima da dobiju pravu sliku našeg državnog vrha, \"nepotkupljivi\" urednik Hadžiomerović smjesta je naredio da se spomenuta Komšićeva eskapada izbriše u montaži. HADZIOMEROVICU, SNIMAK NA SUNCE!
Još malo SDA, UZ VAS SMO!!!
A sta vise reci na vas... Valjda zna narod. Valjda...