Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji si ti mentalni bolesnik grbavica, kad za ove primitivne bosnje kazes da su cetnicki agenti. Hvala vam braco za Srebrenicu, bas zbog ovakvih kao grbavica:) Pozlatile vam se svima
slike sa promocije imate oko 21.00 sat na stranici www.mostarblic.com
Tihic jos uvijek gudi istu laz, da se Alija zalagao za \"multiatnicku BiH. A sto je onda osnivao Republiku Srpsku, ako je zelio celovitu multietncku BiH, i to kada su cetnci bili i totalnom rasulu. Tihic je cetnicki agent isto kao i Alija. To narod sada zna, i SDA bi nestale sa politicke scene na ovim izborima, ako bi postojala ikakva patriotska snaga za koju bi se moglo glasati. nazalost i SBiH i SDP su isti, te ce se opet vlast vrtiti u krugu izmedju ove tri izdajnicke bande.
pogotov ovaj debil iz kalesije....kandidat za nacelnika tuzle...majko mila pa kojim kadrom sda izlazi na izbore...sam olos do olosa!!!!!!!!
Žao mi je Tihića, al SDA ima da pukne na ovim izborima ko zvečka! Za SBiH nije problem,oni i nemaju lokalne infrastrukture ali snaći će se oni sa Siljadžićem do 2010.godine!