Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA- HAHAHA ODBACUJE..........................................?? DF, SVAKA ČAST, DOBRO SE PAZITE VI STE TEK STUPILI NA SCENU A SDA JE STARA LOPINA, ISKUSTVO SVOJE ČINI DAKLE O P R E Z
Šta je majmuni iz SDA????Treba za svako mjesto konkurs.nezavizna komisija i odaberi.Dosta je više pekara koji su postavljani za kojekave direktore.
Da malo analiziramo situaciju u koju smo upali,vratimo se u formiranje vlasti kad je čović ultimativno tražio sve kvote hrvatske i jedno srpsko i tad je mudri df sebi prepiso smrtnu kaznu.Pogledajte šta su balije iz sda kako igraju vratimo se kad su povukli vitalni interes i kad su državu držali u šaci puni tri godine i to preko hanke vajzović ćitaj df a. Znaći gdje se sad nalazimo sda inaće neznam kojoj grdno ime da joj dam igra na kartu hdz sda a ta politika je ustvari dovela ove gradjane do propasti.komšić je iskorišten da razvali sdp i da se sda ni pod koju cijenu ne izbaci iz vlasti.Jel vam sad jasno zbog ćega su svi jurišali na DR .Zlatka Lagumdziju jer je on jedini koji je ćovića izbacio iz igre i držao sda u neizvjesnosti.Sad namsljedi otimaćina imovine a df će samo da njemo gleda.
NAROD POZIVA SDA DA PRESTANE DA LAŽE, OBMANJUJE, OSIROMAŠUJE I PLJAČKA....
SDA je ovdje u pravu. 1. Kakve je to kadrove dao DF? Jedan politolog vodi ministarstvo energetike. A kazu oni ce dati najbolje I profesionalce. Nidje veze. Ili Mandilovic za ministarstvo rada. I onda taj Bajrovic kaze: Neocekujte carobni stapic. Ili: Bice bolje za 30 godina. Ja nisam vidio veceg kretena. Moja struka je elekrtoenergetika. Kakvom kretenu je DF dao resor je indikator kakav je DF. I sta fali da kompletna vlada odlucuje o postavljenjima. Treba Bajrovic. Pa da postavi politologa I u Elektroprivredu. Koja demagogija. I samo im je prica raditi po zakonu. Pa braco ako Trhulj nije radio po zakonu podigni prijavu protiv njega. Ali hajde skontaj nesto da dignes koju tvornicu ili da neki rudnik revitaliziras ili da dobijemo koji blok termo ili hidro nakon 30 I vise godina. I sto bi se to recimo Grabovica ili Kamenica u Elektroprivredi branili da ostanu jos kad nista nisu napravili u tom mandate koji im je na izmaku. Treba li dati mjesta nekome da nesto napravi?
Ja nebranim ni SDA. Ali od DF se kao novih ocekivalo nesto drugo. A to nije politolog na mjestu ministra energetike. SDA je barem dovela Novalica za premijera koji dolazi iz realne ekonomije I bavi se realnim problemima. Ne supljom. To sam ocekivao I od DF.
Slazem se za Konakovica I mnoge druge to je sramota za SDA da oni u Sarajevu nisu mogli naci nekog drugog. Ali mislim da da je za Konakovica namjenjena uloga kurbana ili kurtona kako god hoces. Morace se se vuci nepopularni potezi a onda ce ga sutnuti. Znaci posluzice za jednokratnu upotrebu. Mi znamo SDA I sta je ona radila. Ali kazem DF je obecao svasta nesto a dobili smo Bajrovica. Ja bi za ministra prije postavio nekog cobana sa Bjelasnice ili Vlasica koji treba da misli o 100 ovaca nego nekog ovakog koji samo palamudi.
Sda i hdz trebaju da izbace ovaj df iz koalicije i da nastave sa zaposljavanjem svoih podobrni kadrova u drzavne inistucije.Gdje ste vidjeli da se zaposljava covjek preko konkursa?Sta taj df hoce da uvede nekakav evropski sitem e ne moze tako,samo bagru istjerat jer ako ne istjerate bagru iz vlasti jos ce traziti da se kaznajavaju oni sto su zaposljavali mimo konkursa.Puna podrska hdz-u i sda-u u opstvarenje njihovih ciljeva
Joj boze oni samo muljaju, moze se pomisliti da imaju prije toga sastanak da se dogovore sta ce koja kojoj da pregovara
SDA se bruka ko Semir Osmanagić, žive nas sahranjuju i onda pričaju o nekom poštenju i poštovanju, a nije ni DF puno bolji, jbg s kim si takav si... jad do jada sve!
zar nikome nije jasno da je df rezervna stranka sdpa. Lagumdija je znao da će izgubiti izbore pa je sa kumom formirao stranku da bi se ponovno dokopao vlasti. A onda kuku nama
Ma ja ba sta vam je nemojte da narod zna kako muljaju :)
Počelo , polako al sigurno.Uskoro slijedi rastur. PS . Pitanje za Čovića ; šta je Hrvatima ( ali i ostalim građanima ) bolje , od kada si ti stožerniće , evo već pola godine , u Predsedništvu.
Baš se našli pravi da osuđuju . . .!!!
glavno je kad kažu da preduzeća neće biti 'stranački plijen' hahah ja šta su nego plijen kad ih se samo raspodjeljuje od mandata do mandata a preduzeća propadaju
od kako Reuf dodje u DF Komsic ne zna ni jel doso il je poso...cijeli problem je ovdje oko toga...oko kontrole nad elektroprivredom,rudnicima I elektroprenosom...
problem je što hje hdz jedva jedvite ustupio neke resore trećem koalicionom partneru, jer je htio za sebe sve vitalne resore od čega je i dobio sve osim ovog jednog. eh sad u ovom jednom želi da upravlja indirektrno "putem vlade federacije"
xy ...sve ti je to nazalost isto...ovi hoce preko vlade a ovi preko svoga ministra...
BOZE pomozi nam:)