Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO SDA PODRŽAVA ZAKON BEZ ČLANA 48 ONDA SDA LEGALIZUJE I GENOCIDE!!! AKO GLASAJU ZA OVAJ ZAKON NE GLASATI YA NJIH VISE LINCOVAT IH NA IZBORIMA DOKLE NAS TIHIC I BAKIR DOVEDEOSE!!!!
pa da bhalije, postujem ovo. bolje da ovako priznate da ste saucesnici u genocidu i etnickom ciscenju nego da se ko g,a,m,a,d sakrivate iza casne zastave sa ljiljanima.
jedva cekam da se obavi taj popis maske ce konacno da padnu i vidjece se koji je to dio najvise etnicki ociscen a to su dijelovi federacije gdje zive muslimani posebno Sarajevo...kako ce se poslije toga lagati i kukati...vidim zalite se nemate zemlje a niste je ni imali prije rata a ako ste i imali niste je radili jer ste uvijek htjeli guzovace da dobijete posao u fabrici ili opstini gotovo ste svi imali posao i vise clanova iz jedne porodice a Srbi i Hrvati nisu mogli dobiti posao jer su vase komunjare zabranile zaposljavanje radi viska zemlje Srbima i Hrvatima iako su im oduzeli dosta zemlje u procesu nacionalizacije i komasacije tako da ne s.e.r.i.t.e vise
@ NARIMA POTPISIJEM SVAKU TVOJU RIJEC...!!! JOS BOSANCI NISU SVJESNI TE ZAMKE KO PRVO CLAN 48 JE IZBACEN I TO JE SDA (SRPSKA DEMONSKA AZDAJA) PODRZALA STO POTVRDJUJE NJENO 20 -o GODISNJE ANTI-BOSANSKO DJELOVANJE, I DANAS HOCE LEGALIZOVATI I PODRZATI GENOCID NAD BOSNJACIMA I HRVATIMA...!!! SDA===SRPSKA DEMONSKA AZDAJA...!!!
DALI JE MOGUCE DA SE OSNUJE JEDNA GRADJANSKA ASOCIJACIJA I ZAHTJEVA DA SE POD HITNO TIHIC KO I IZETBEGOVIC SKLONE SA POLITICKE SCENE ZAUVIJEK...!!! PRISTATI NA OVAKAV POPIS KO STO SU PRISTALI NJIH DVOJICA JE DOKAZ DA OTVORENO ODUVIJEK RADE ZA GENOIDNU TVOREVINU I DA SU PACENICI AGRESORSKE I FASISTICKE SERBIJE...!!! Tuziti takodje PLITICKU STRANKU SDA JER SU VEC GODINAMA DOKAZALI SVOJE NEPRIJATELJSKO DJELOVANJE PROTIV BIH-e A PRVO OD TIH JE POTPIS DAYTONSKOG SPORAZUMA GDJE JE KREPALI ALIJA POTPISAO POLA TERITORIJE GENOCIDASIMA SERBIMA KO RATNI PLIJEN...!!! TUZITI DOK NIJE KASNO TAKODJE ZA LICNO UCESTVOVANJE TIHICA PODRSCI AGRESORSKOJ SERBIJI DA NE BUDE PROGLASENA KO GLAVNI KRIVAC SVIH GENOCIDA I ETNICKIH CISCENJA U BIH-I...!!! Tihic je TAJ KOJI JE U HASKOM TRIBUNALU UPROPASTIO PRESUDU SERBIJI KO GLAVNOM ORGANIZATORU I LOGISTICARU I POCINIOCU GENOCIDA, AFRESIJE, ETNICKIH CISCENJA, PLJACKE, URVBANOCIDA, KULTUROCIDA ITD BIH-E...!!! REAGUJTE DOK NIJE KASNO...!!!
@realista 1. Počisti tu štalu vonja kao u kanalizaciji. Imaš hačlucinacije od tog vonja. 2. Nego zašto više ne proglasite to otcjepljenje. Smijete li sada to uraditi bez JNA, i kojekavih formacija iz Serbije. Tek bi onda nestala RS. Bilo bi leleleleeeeee kukuuu leleleeeeee
Do tog popisa će se ukinut šiptarska RS svakako.
Ne zamjerite , ja sam incest. Ujko mi je ujedno i tata.
Miki, idi operi sestri zovegu i smiri se. Reci joj veceras je na redu prvi tim FK Jedinstvo Ima da je protresu. Cijeli svijet zna sta je i kako je bilo.
SDA, za koga vi radite? De malo umijte se hladnom vodom ili malo na zrak.... Pa jeste li vi svjesni sta radite? Otkako ste se pojavili u BiH Bosnjaci su samo izgubili sa vama. Ako to uradite ima na iducim izborima da vas nema.
Poturad nece popis jer ce popis pokazati ko je POCINIO NAJVECE ETNICKO CISCENJE!!!! Kad prodje popis, maske ce pasti! ZIVJELA NAM REPUBLIKA SRPSKA! SMRT VJESTACKIM TVOREVINAMA!
Bošnaci su konstitutivan narodu u genocidnoj tvorevini i što je najvažnije u velikoj mjeri posjeduju posjeduju imanja koja su imali i prije agresije...samim tim što imaju imanja u genocidnoj, kad dođe vrijeme, napravi se kampanja o prijavi prebivališta u genocidnoj tvorevini, i onda Bošnjaka od sadašnjih 12 % u genocidnoj bude toliko da vas nema na mapi...ti si glupi c.etnicic,ali tvoji voždovi to dobro znaju pa su požurili da se sto prije odvoje,prije ovog scenarija
ako cujem jos jednom rijec \"mojarizacija\" dozivjet cu nervni slom! mojoriziram vam ma.jku svima
Gonite se svi u tri PM... Zar vam nije dosta jbnog stranačkog prepucavanja. J*bo vam Lagumdžija, Radončić, Izetbegović, Čović, Jović, Dodik i svi ostali podobnu ma.ter!
Dobro bi to bilo da nismo zbijeni na 24 posto sve nas je vise na nasem komadicu Bosne a posla sve manje + na nasih 24% dolaze Sandzaklije, talibani uskoro cemo biti ko Gaza 1000 insana na metru kvadratnom a posla ima samo za policiju i administraciju Kakva nam onda korist sto smo vecina u BiH kad ne smijemo ni u wc otic ako ne pitamo Srbe iz RS i Hrvate iz HB
Poslije popisa stanovnistva u BiH-2013 god, SRBI ce da slozno zapjevaju od velike srece: \'\'Hvala Bosnje na ljubavi, sada smo se popisali, sad se znade sta je cije, sad se znade gdje ko zivi, u BiH smo se popisali\'\'
i ja jedva čekam za međugorje široku lišticu i ljubuški...sigurno će vas svega u Bosni biti 300 000 zajedno sa onim ovcama koje čuvate po glamočkim pašnjacima