Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmjene zakona o izvršenju budžeta kojim se za sve budžetske korisnike uvodi isplatni koeficijent ----------------------- PA OVO JE HARE PREDLAGAO JOS ODAVNO I SDA GA GLATKO ODBILA? OPET HARE U PRAVU?
IZBORNI MARKETING BOSNJACKOG KLEMPAVOG IZDAJICE KOJIM SE NADA VRATITI POPULARNOST I TO DA MU BOSNJACI ZABORAVE IZDAJU. A UPRAVO JE ON SVE ZAPETLJAO KAD JE PROSLI PUT DA BI SDA POBIJEDILA NA IZBORIMA, NATJERAO BRANKOVICA NA BORACKE NAKNADE. SAD MMF ULTIMATIVNO ZAHTJEVA SKIDANJE TOGA INACE NEMA 1,3 MILIJARDE EUR STAND BY ARANZMANA, A TO ONDA ZNACI DA CE SVI BITI U GOVNIMA, PRIJE IZBORA. OVAJ PUT IZDAJICO CES PLATITI NA IZBORIMA.
joooj tihicu proklestinjo...dokle si nas doveo....tiha voda...nek si ti namirio minderase, mamu li vam vasu...svi ce te pred Boga, kad tad
Kresite svima, i borcima, i penzionerima, samo nemojte nas budzetske korisnike dirati jer ce biti svasta.
Podrska gospodinu Tihicu i Predsjednistvu SDA!
sedam milijardi od kantona moze pokrit citavu americku armiju u avgasnistanu posaljite minderpuze na front tamo ce zgrnut svu srecu ovdje zaposlenih teglecih konja bando prokleto vam bilo i pusto vam ostalo