Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada vidimo nažalost da EU nema ništa protiv 3eg entiteta danas a 3 državice sutra..sada nam inspiraju mozak sa ovim SF a računaju šta se još može privatizirati od strane njihovim komplanija. SDA je napravila gomilu brljotina, uključujući izmjene Ustava u KS, ali ovdje su ipak postavili crtu, svaka čast. I onda nam neki plaćenici SBB-a ili SDP-a ili koga već pišu nebuloze tipa "SDA opet blokira".
Opet ga mute zapadnjaci bosnjama.
Jeremija , ne zaboravi da na kraju sta god da bude odlucice se na terenu, pa mozda i na bojnom polju. Ja ne vidim neku srpsku sansu u buducnosti, vi kao nacija ste prosli svoj rok trajanja. Pogledaj Dacica i Tacija na slici kako se rukuju, vi srbi nece moci ni na Kosovo bez albanske volje a kamoli u Evropu. Osim toga za 5 godina EU ce izgledati puno drugcije nego danas a mozda je nece ni biti.
Tko još šljivi SDA. Nisu na vlasti!
Nema potrebe za uvredama dragi muslimani. Zašto da se vrijeđamo? Ako vas bole činjenice, eto ja neću pisati, no ovo je korisno baš za vas da malo progledate. Jeli se Dejton verifikovao u skupštini tkz. RBiH? Nije. Njega nikada ta skupština nije usvojila jer je Izetbegović stavio ustav tkz. RBiH van snage, i to na razini Predsjedništva. Tako i ovo. Međunarodna zajednica vam je, ruku na srce pojela vrijeme. Nju krivite, a ne mene. Da je ovako nešto predloženo 1999, dali bi to bilo moguće? Ne bi, jasno. No svaki aranžman ima svoje vrijeme. Za pet godina biće normalno da se Srpska, na referendumu izjasni o članstvu u BiH. Šta mislite da će uraditi Evropa? Ništa. Pojeo vuk magarca! Muslimani uvijek imaju nekog Sejdu Bajramovića, u svakom vremenu po jednog, da ih dovede na razinu nacionalne manjine. Od Balkanskih ratova, do danas, uvijek ista pjesma. Jesam li ja zbog toga kriv?
super bošnjačka odluka evo i Dodik zadovoljan: U Briselu pobjeda politike političara iz RS-a Marš na drinu drugovi političari iz SDP-a
Ma ovo bi bila izdaja. Broj elektora mora biti proporcionalan broju stanovnika, nevezano koje su nacionalnosti. To je pošteno. Nemoze neki kantoncic sa nekoliko hiljada stanovnika imati isto elektora kao i veliki kantoni sa stotinama hiljada. A cak i ako cemo gledati nacionalnosti i brojnost, ovako ispada, iako su Bošnjaci većina, koliko god puta više da ih ima, u praksi imaju isto predstavnika i elektora kao i oni kojih ima nekoliko puta manje. To nije demokratija. U svakom slucaju, prihvatila ovo cetvorka ili ne, vjerovatno to SDA moze zaustaviti povlacenjem vitalnog nac interesa u domu naroda fbih, jer ovo rjesenje bi se pretpostavljam moralo verifikovati u parlamentu fbih.
mi bosnjacka nacija smo najgluplji hrvatim i srbima u bosni ovo odgovara nama ne, ako hoce 3 entitet neka prave ukinuti 10 kantona i postaviti 3 entiteta je 3 puta bolje i svako se svojim zabavi
Nemam sto biti tuzan, znam da srbi nisu vecina u BiH, to i preliminarno popisivanje govori. Sto se tice , "napraviti drzavu", ja se slazem sa tobom da Bosnje nisu zrele po mnogim pitanjima , to se vidi i sa izjasnjavanjem Bosanac/Bosnjak ali mi nemoj reci da je srpska drzava bolja. Nema nikakvih parametara koji Srbiju svrtsavaju u bolju drzavu, a da ne pricam o korupciji. Jeremija prica kao da je Srbija Svajcarska a ne saka jada ko i Bosna. Sto se tice Izetebegovica , on nije imo puno ni pameti ni izbora ali ipak nje izgubio ni dijelic teritorije, za razliku od sposobnih drzavotvornih srba kojima eto ode i Kosovo a i Crna Gora. Vi ste imali sansu da napravite srpsku drzavu ali ste prokockali, Bosnjo je imo samo malu sansu da prezivi vas genocid i uspio je.
Svakako treba edbaciti ove evropske ublehe, da se genocidna tvorevina cementira a nama ovde 10 kantona i 2 distrikta i još pride ona dva ublehaša firgo i ćifo. Malo morgen
Za SDA - Je li vam sada jasno da godine prolaze a oni polahko idu prema šah-mat poziciji. Jedini izlaz je u jednakopravnosti svih građana, SDA i ostale "patriotski"orijentisane stranke trebaju izaći potpuno iz vlasti, blokirati sve i urušiti sve. ... A onda krenuti ponovo.
U nekim stvarima se slažem sa komentarom od: jeremija DA su bošnjački lideri I intelektualci krivi što nam država nije jaka I jedinstvena a ne srbi ili hrvati koji imaju jasan cilj a BOŠNJO brine za fotelje I položaje a šta će biti za 10 god. boli ga briga jer on neće biti tad na vlasti
Pa zar sdp-sbb-hdz nisu vec otisli u opoziciju.Pa ljudi moji vidite da vi protiv SDA ne mozete nista.Hajte se zajedno sklonite pa da mozemo normalno raditi,sta ce vam evropa kada vam ne zeli pomoci,vidite da vam samo mazu oci kada su i oni podijeljeni. Zar vam nije jasno da je SDA predominantna a vi ste samo slucajno tu.
@ Jeremija jeb ti cetnicku mamu jer ti si dusman Bosne,al moram ti priznati da si u pravu. Bosnje ce piviti pivu za onu svoju usranu marku pamet im je na utakmici Bosna .-Grcka.otreznjenje ce doci poslije utakmice kada vide koga Evropa preferira i u fudbalu da je predstavlja u Brazilu.
Jeremija, svaka ti dala!
Ma bolje da su Europejci usvojili da u Bosni budu vanredni izbori pa da SDA odmah nakon pobijede napravi reda.
JEL TO POKRET ZA JUGOSLAVIJU HOCE DA POTPISU.MA BJAZI OTUD CIJELA EVROPA USVAJA PEDERSKE BRAKOVE.