Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako od vas bude čekao pomoć, odležaće duže nego Monte Kristo.
Veci je Bakir neprijatelj Bosni nego Srbija
Nego Bakire, pusti se ti Orica, zaposljaji ljude, jos 102 000 ti je ostalo, posto je 2000 ljudi ostalo bez posla......SVI NA SELOOOO!!!! OJHAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudi, saberite se. Ove godine je 20. godišnjica genocida u Srebrenici. Više nije ni pitanje da li je Orić kriv ili nije niti šta je SDA uradila ili nije. Očito je da Srbija preko razgranate diplomatske mreže pokušava sve da umanji značaj 20. godišnjice i da medijsku pažnju maksiomalno skrene sa nje. Imamo 8372 razloga da budemo pribrani i da se ne glođemo među sobom.
gledam ove prve redove sda. nešto na slikama ne vidim neke iz onog predratnog i ratnog perioda. sve neki novi klinci iako oni stari nisu još u penziji
Luidji.Mislis da si lukav.Volio bi ti da bosniaci ucine los potez.Da uhapse svicarskog ambasadora.I da uzivas i neredu koji bi iz toga proistekao.Toga nece biti.Naser Oric, ljepotan kakvog Holiwood nema,bit ce pusten uz izvinjenje;ukoliko je uhapsen zbog navodnih ratnih zlocina naravno.Druga stvar je ako je hapsenje vezano za neke druge radnje; kriminalne naprimjer.U sto takodje nevjerujem.Drugi ce, pravi zlocinci poput Mladica,Karadzica,Prlica,Tute i slicnih njima pr.it u zatvorima sirom Europe.
Također, SDA očekuje da švicarski sud prepozna ovu zloupotrebu i što prije pusti Orića na slobodu. Paravi pravcijati idioti! Bakire šalji ekipu na lice mjesta! A ne saopštenjima kao baba!
SDA, hahaha SDA četvrt vijeka i ne zna ništa drugo nego da ,,očekuje,, E jest vas zapalo i jeste rođeni pod sretdnom zvijezdom samo se pitam da ako postoji ,,onaj svijet ,, kako će vambiti tamo. Ali ne bih rekla da postoji jer mudri ste vi, da postoji onaj svijet vi bi se drugačije ponašali, vi samo farbate narod kvazi vjerovanjem.
što brate ne zovne bake taj sud i objasni im situaciju ... da se smijemo malo ... malo više
I Švicarski sud očekuje da SDA što prije pusti narod na slobodu.
Bakire, "u jedinstvu je snaga" jeli ? Kao predstavnik Bosnjackog naroda, da vidimo hoceli dati bilo kakvu izjavu i braniti svoj narod. Ako ne bude, onda neka bude jasno svima koji su glasali za njega da i njih isto sutra ceka ... nehaj i suplja samo za glasove.
Al interpol nije u vasoj nadleznosti! Fali vam campara da i tamo montirate jednog :P
ovo saopcenje i lici na sda
Sad su se Swicarci usrali od straha.
Švico draga, s kim ja imam posla?
Nemate vi sta apelovati na sud nego preko institucija drzave uputite zestok protest Svicarskoj,odnosno ambasadi u Sarajevu.Politicko hapsenje zahtjeva politicku reakciju.Picke poltronske.
I ja bih da karam Vesnu Zmijanac ali ne ide :D
A da i Senadu Senchi Nurkic >D
SDA najveci neprijatelj BiH !
300,000glasova SDA je dobila na izborima a ti pljuješ