Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo stranka ??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stranka bivšeg načelnika Koldže. Taj je imao rezultat i u općini i u Zraku. Imamo taze informacije od jutros.
SDA.. samo daj Amidzi
Nađi jedan napušten fin stan i dodjeli Faću on na tvojoj opštini demobilisan borac nema plate nema penzije podstanar da je Sadik iz Zagreba dali bi mu a borcu cucla da sisa
Kadija ti tuži kadija ti sudi, kod nas su i tužitelji i sudije naklonjene UZP i šta očekivati od njih. Što nije Mahmuljin osuđen od strane međunarodnog suda?
Sada se vidi da SDA ima dogovor sa svojim SDA-ovcima u NiP-u
SDA je bila bolja 100 puta od ove sad Bagre.
Trojka je svoje otplesala,ko god da dođe umjesto njih ne može biti gori,sigurno!!
Faris Šahović,ime koje treba zapamtiti!!
Minirat cemo vas dok god vas ne skinemo i dok mi ponovo ne sjednemo u fotelje.
Tanovic najveca ubleha i podvala gradjAnima
Ideju o građanima i građanskom društvu je SDP sahranila. Niko to više i ne spominje.
SDA kriminalno politicka organizacija
Bolje i kriminalna nego izdajnička od kriminalaca i po koji komadić padne na šifru običnih ljudi a od izdajica države , naroda i ideje o građanskom društvu samo najgore može da padne na šifru.
Kako providno i populisticko obrazlozenje ovih zelenih kerova. Znaci ako je ABiH branila ovu zemlju pojedincima ratnim (na srecu rijetkim) treba kroz prste progledati ratni zlocin????
Sve patriote kada je u pitanju vlast. SDA je debelo naplatila taj patriotizam. Bolje bi bilo da niste. Jer ukrasti od vlasti tog naroda je isti zlocin kao sto je Karadzic i Mladic. Nimalo manje! Zato ne se*Ite svi ste vi isti.
Kad neko kaze da je isto ukrasti pare i zaklati dijete… ja ga vidim kako sutra svoje dijete prodaje za pare… i sve vas sto ste mu lajkali isto tako. Izgubili ste kompas ljudi, da ukrades milion treba malo muda i par potpisa… a spremnost da se ubije neduzno dijete je moralno dno 1000spratova ispod kradje
ma neradnici fuj samo se za svoju stolicu bore, svi ovi na slici su lezihljebovici uhjebljeni od strane dajdza amidza i ostale rodbine
Sda ako se stane na noge u Sarajevu trojke nema nigdje, samo sto saralije sada mrze sda jer kazu nek nije sda pa makar bilo gore
Licna sujeta ce dokrajcit trojku. Sve se na kraju raspadne zbog licne sujete. Samo je u slucaju Hitlera licna sujeta njega bila u korist civilizacije jer nije slusao generale pa je sve bitke uzgibio.
SDA kriminalno politicka organizacija raspali se dabogda
Bolje da gledate svoje otplesivanje, ugasili ste se.
Nisam znao da su ovi malu, maleshni zeleni jos zivi osim u SB Kantonu kod lende ljudine! Kakve veze ima kojoj strani pripada ratni zlocinac? Svaki onsj osudjen kao ratni zlicinac JESTE ratni zlocinac. Nema nasih i njihovih zlocinaca!!!!