Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvakice su tu samo sto ih ti ne zelis vidjti...i da ja sam izasao iz podrum za vrijeme rata i bio sam ranjen, ranjena mi je i mama s mnom ispred vrata a i babo mi je pred vratima poginuo pa sam izbjegao svoju smrt par puta bjezajuci u podrum...da tu sam proveo Agresiju na moju domovinu, a ostatak zivota zivim u Seher Sarajevu, jer se tu najbolje osjecam a nisam kao ti otisao glavom bez obzira i sad serendam i pricam gluposti iz svog toplog doma u Minhenu ili gdje drugo.... ne budi picic, stisni i reci gdje si da te podsjetim, da ti budem zadnji onaj koji te je podsjetio...haha picicu jedan!
@Ado ne kenjaj matere ti ti sarajevo ne znas ni na karti pokazat. ti si izbjeglica koji se mami skrivo ispod dimija dok nisi izaso iz bosne. gdje su ti gurbetu poturceni kvakice iznad slova? da slucajno nisi tipkovnicu kupio u Italiji?
\" bit ce upamti U I N A T !!!!!!! \" cini mi se da je ovo Turska rijec... da i ti nisi poturcen.... hahaha ne ja nisam u Bavarskoj, ja sam u SEHER SARAJEVU... mozes me lako naci... sjedim svaki dan poslije posla na kahvi, na slatkom cosetu... slobodno dodji... ili bi radije zbog straha da ja dodjem tebi... hahahahaha
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.
Pa ne bi bilo uredu da se BIH i dalje dijeli,pošto je Alija 90 godine podijelio pa ne bi bilo uredu TIhicu da ga razocaras,ipak on je tvoj časnik,kao i ovi dole sto komentarisu kleptomani jedni!!!!! Fuj gadi mi se ovaj pogani nacionalisticki mentalitet!!!!!!!
ado, natakarim ti mamaru na kurcinu ti kofol opasan momak??? da slucajno nisi u Bavarskoj tu blizu mene pa da se nadjemo ?? bit ce baliyo i treci i cetvrti i peti entitet, a ti crkni od muke gurbetu lojavi poturceni. bit ce upamti U I N A T !!!!!!! A TEBI ADMINE YBEM SVE ZIVO I MRTVO.
svi oni koji pricaju o trecem entitetu i odvajanju drugog i treceg ili bilo kojeg entiteta nek slobodno krenu u odvajanje... nek im je sa srecom jer im se sigurno CRNO PISE.... \'92. godine ste nas napali goloruke i naivene i prosli ste kako ste prosli, sad to isto ponovite ali da vas podsjetim sve, ovog puta smo ljuti, kivni i naravno naoruzani, tad ce te tek da vidite kako Suljo dere jarca... MOLIM VAS KRENITE U PRAVCU ODCJEPLJENJA MOJE DOMOVINE, HAJTE MOLIM VAS, NEMOJTE CEKATI SUTRA, KRENITE DANAS.
SDA je podržala projekat ova dva entiteta, i koncepta koji uklucuje genocidnu rs... Sta sada hoce ovaj teletabis, samo j.e.d.e vanago! Da, Klempo, isto kao i njegovi, Tumor Numic, tenkre Amir Zukic, papčina Senad Šepić, ljakse Sadik Ahmetović i ostali ini de.bi.li samo znaju hapati ove bosanske mrvice. Da je kao što treba, takvi hljeba ne bi imali - a ovako: BIRALI STE GLEDAJTE!
Nek si mi se javila lutko,zvacu te posle da odemo na cepi,zemo.
So si stidna materemi,sa bi da se gledamo.Mojne lutko,nije to dobro.NES SE BONA UDAT TAKO NIKAD.
ako zele 13% kamenjara hrvati uvijek mogu dobiti za entitet. vec 14% bila bi agresija na Bosnjake a to znaci rat.
Ej moj SULJO to nije pitanje hocete li podrzati, to je zavrseno i samo je pitanje kada. I njma je dosta KADIJE INZKA i njegovih sluga.
jeebbeeeeeem li ti krvavu majku ADMINISTRATORE kuurvin sine. ebo li ti djete svoje lojavo musavo u dupe
Ostavi tel.nazvacu te kevemi.
Ocito je da je Dejton obezbjedio bijednu buducnost kvazi drzave i zato mislim da nema sanse da se BiH cijepa. Medjutim, mislim da svakom covjeku koji ima i trunku logike u glavi nakon 15 godina mora biti jasno da se ne moze ni ovako. Nije mi jasno sta je toliko lose da sva tri naroda imaju svaki svoju nekakvu drzavicu gdje ce sami odlucivati o svojoj sudbini? Neka svako sebi gradi bolju buducnost jer vecina ljudi sa sve tri strane ne zeli zajednicu i vozdra. Jadan je onaj koji tvrdi da su jalijasi poput Juke branili prava sva tri naroda tokom rata. Oni koji puse tu pricu mogu fasovat najgoru vrstu raka.