Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacnooo! Hvala ti Boze!!!!! Klempo napolje i sva ostala bagra koja se veze za SDA, svu svoju familiju ste zaposlili i za 20 god niste nista uradili al i tome dodje kraj.... Bravo SDP bravo zlaja, jedina dobra stvar koju si uradio u ove 2 godine. Imas moj glas!
Lagumdzija ko malo dijete, sve mora biti po njegovom. Mislim da uci od svog kolege socijaldemokrate iz manjeg entiteta, ako nece po mom nece nikako.
Joooj što ne mogu ove SDA-ovske politike bacanja vrućih krompira drugima,pa zar nisu oni ti koji su najodgovorniji za sve ovo,oni su nas gurali u propast sve ove godine i sada to pokušavaju i trebaju biti spriječeni krajnje je vrijeme
Dvodesetljetna neozbiljnost SDA dovoela nas je do ove krize
cutajuci clanak i komentare stvarno se zgrozavam na iste, e pa sta da kazem, treba ljudima pruziti priliiku da urade nesto, prestatnite ih sabotirati, a drugo vi svi ste imali priliku dugo godina da uradite nesto,iii
SDP je vrlo ozbiljna stranka: vrvi strucnjacima. Naprimjer, smislili su da nam je jedino rjesenje novo zaduzivanje. Pa opet zaduzivanje. Pa opet - neka imaju naredne generacije Bosanaca sta vracati. SDP mi je odvratan isto koliko i SDA - generalno nesposobni, pokvareni, gramzivi i ubi ih prazna prica. Ako je ovo kapacitet koji su uzradili za sve ove godine obuka, seminara o liderstvu, upravljanju ljudskim resursima, razvoju i dr. i ako su ljudi koje su postavili vrh strucnosti, onda je vrlo jasno da nemaju pojma o vodjenju granapa a kamoli drzave ni jedni ni drugi.
\"Nelogično je i neprimjereno tražiti isključenje SDA iz Vijeća ministara zato što se Stranka demokratske akcije protivi smanjenju sa 1.028.000.000 KM na 950 miliona KM, a potom i zamrzavanju za naredne tri godine državnog budžeta koji nije dostatan za funkcioniranje institucija države BiH, dok se ujedno pristaje na rast entitetskih budžeta\", saopćeno je iz SDA. Čitajte maj.muni ! SDP ruši državu ! SDP ruši državu ! SDP ruši graničnu policiju ! SDP ruši ulazak u NATO ! SDP podržava rast budžeta RS-a za 86% ! SDP ruši državu ! SDP ruši državu ! SDP grobari BiH ! (Bolje grob nego rob !)
MRS S VLASTI SVI!!! STRANKA ZA BIH JE NAJBOLJA, SVI STE SE DOKAZALI I NE ZNATE RADITI, NEMA PROJEKATA ZAPOSLJAVANJA, NEMA NICEGA PAMETNOG...JOS NAM SAMO ŠOŠON TREBA, DA NAS POKRADE KAO ŠTO TO RADI S POREZIMA I AVAZOM
ne sviđa mi se kada dodik i čović govore lagumđiji šta da radi.to ne valja za bosnu,jer je njihova ideja da SDA izbaci iz koalicije(inaće je ne volim),štoznaći da bi i tihič mogao biti u pravu
jednu stvar nikako ne razumijem SDA je u vlasti sa SDP a istu tu vlast oni kritikuju i govore kako nisu uradili ovo-ono a mi smo uradili to i to.Mislim h.e.be lud zbunjenog.Zajedno napravili vlast jedni guraju budzet da prodje a drugi ga osporavaju samo ne kontam kako su se oni sastavili i na kraju tamo-vamo prodje 2 god. drzava propada vlast se nije ni formirala vec se raspada pravi se druga,pravi Bosanski lonac.Nek nam je svima Bog na pomoci.
Nekoliko visokih funkcionera SDA uskoro ce saopstiti ce svoju odluku o napustanju naprijed navedene stranke. Razocarani antidrzavnom i nedosljednom politikom Sulejmana Tihica odlaze iz stranke.
SDP je zabio duboko nož u leđa SDA, pitanje je samo šta im je do-do obećao za to i ko će na kraju izvući deblji kraj...
Ljudi, osjetite li u zrak kraju SDA, kraj nacionalisticke retorike kraj 20-godisnje kradje kraj uhljebljavanja po njihovoj \"zelenoj\" liniji
...pROBUDITE SE---
Pa otidjite malo u opoziciju, sta vam fali. Predajte funkcije i onda opet se vratite na vlast nakon tri godine. Ali ne. Kako se odreci fotelja, BH telecoma, Puteva i sl. Banda.
TKO NEZNA DA NAPRAVI A ZNA DA UNIŠTI? -KOMUNIŠTI
KLEMPO ZASTO NISI TAKO USTAO DA SACUVAS UNIS, PRETIS, FAMOS, TAS, ENERGOINVEST, ZICU, ITD? ZASTO KLEMPO? A BOJIS SE ZA BUDGET KOMPANIJA GDJE SI SMJESTIO FAMILIJU. DOSTA TE JE BILO POLTRONU LAZLJIVI, LAZIS GORE OD VLASKOG POPA !!