Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire konju jedan. pa ti ne dozvoljavaš policiji da radi svoj posao u bočinji i maoči. ti čuvaš ove majmunolike zbog para koje dobijaš sa istoka.koliko će ih se još nastaniti po hadžićima i tarčinu gdje si im dao dozvole za gradnju. dabogda ti za lijeka trebalo prodana dušo. jebao te fahra radončić i ti njega. ista govna
babo ti ih u ratu dovodio a ti ih sad dovodis . strani mediji govore da al shiddi finansira teroriste a ti ih ko braću doveo i sarajevo im dao. ilidza je glavna evropska baza arapskog terorizma. maoča je mala beba za tvoje i babine teroriste. a kad smo vas rušili u februaru digao si na noge ove bradonje i spremio ih da pucaju na nas samo da vam fotelje sacuvaju. jel i to javna tajna? kad su americki mediji govorili da je sda baza terorizma u evropi
sa tvojom mamom dok ti guziš kozu kozoj*bu. j*bo ti alija mrtvi sve sto imas
stranka koja ih je dovela ,koristila za svoje potrebe i na kraju bi se najradije otarasila ali tesko ide
fašisti
SDA juce napada tuzilaštvo što hapsi pripadnike ABIH jer se,kažu ,stvara protuteža a oni sh se samo branili. Danas kao osudjuju ovaj teroruzam a zna se ko je doveo muhadžedine i podržao stvaranje celija vehabizma!
Haahahaha,pa vi ste idejni tvorci,tacnije les u Kovacima usmrdjeni,Izmetbegovic i njegova deklaracija i njegovo dovodjenje krvavih hordi sa Bliskog Istoka.Ridjobradi se samo drzi one devize,slijedimo duh svojih predaka.
Zanima me jedna stvar, kako ovi maloumni teroristi uvijek ciljaju na nedužni narod, zašto nikad ne zapucaju u pravcu ovih korumpiranih idiota koji nam zagorčavaju život već 20 godina... Mrzim terorizam i ubijanje ali kad čujem ovako ove licemjerne izjave čovjeku svašta pada na pamet. Gadi mi se politika, a ova u BiH je toliko gadna da mi čak i jevrejska stranka LIKUD djeluje privlačno!
Simptomatično da je ovo jedina stranka koja se obratila povodom ovog čina...
bakire skote licemjerni a ko im je dozvolio da dodju? e da tebe vala napokon neko hoce u bajbok strpati mislim da bi sunce progrijalo u ovoj drzavi
ljudi se svaki dan ubijaju i nikom nista sad upuco vojnik vojnike i sta sad?? Tesko gradjanima s vama!
Ne zna se kome vjerovati ,jedni mediji pisu da je ubica bio takodje vojnik,drugi da je bivsi zatvorenik... ne zna se sta je tacno. Bilo kako bilo ,obracunati se mora sa kriminalcima,radikalnim grupama... krajnje je vrijeme da se zavede red u ovoj drzavi.
Dok SDA (ups SIPA) hapsi konobare po Holiday Inn-u, bradonje nas pobishe, pokradoshe, ponizishe...
Nikad mi neće biti jasno da poistovjećivanje sa Turcima i Arapima jednog dijela bošnjačkog stanovništva islamske vjeroispovjesti. Niti druga dva naroda nisu bolja. Kompleks je prisutan veoma dugo i mislim da je ovaj sindrom neizlječiv. Postoje periodi kroz istoriju kada se ovi narodi tolerišu, pa čak i mješaju. Istorija koju djelimo velikim počiva na krvi drugog i drugačijeg, a ono što plaši je da našoj djeci, možda ne njima pravimo teren za nove sukobe.
ti si bakire doista nepopravljivi pokrovitelj terorista
BAkire manje ići na proslave dana muslimanske brigade kao prekučer , a više obzirom na svoju funkciju davati podršku borbi protiv islamskog terorizma u čitavom svijetu. NAravno i drugog, ali PRVO SVAKO NEK POMETE ISPRED SVOJIH VRATA; biće mu bolje.
vehabije vjeruju da su od 73 muslimanski grupacija samo oni spasena, time u startu uce o netoleranciji prema drugima i razlicitima... prema njima je svaki crni pas - sejtan medju psima i treba ga ubiti... (buharija) onaj ko se nosi zapdanjacki sljedi obicaj nevjernika i pripada njima...(buharija) cak majmunica sljedi serijat, jer je bila kamenovana u predislamsko doba zato sto je pocinila blud... (buharija) mnogo sta je novotarija, svi obicaji drugi naroda koji nisu kao i oni su novotarija... za ucenjake ovih prostora misle podmuklo da su murdzije, sekta koju su oni izmislili lazuci na ebu hanifu... sva stampa koja nije njihova je novotarska i treba se paziti... oni vjeruju da je aisa r.a. imala 6 godina kad se udala za poslanika a.s. a sa 9 godina je imala odnos... (neuzubillah) itd... itd...
Vidi Bakire, smrdo. Ne potcjenjuj bas toliko mozgove tvog i drugih stada. Jednostvano ovako, ukinuti, sravniti sa zemljom eksteritorije u drzavi, koje ne priznaju drzavu (Maoce, Osve i druge pizde materine), hitno donijeti antiteroristicke zakone, zabraniti propagiranje vehabizma i zurno ga vratiti u Arabiju.. Ti si, je li, prvi u Bosnjaka, politicki lider, clan Predsjednistva i predsjendik najvece stranke. I ti to, naravno, mozes pokrenuti. I zato na*** ti se ma...., a zajedno i Mustafi Cericu!
Slusaj el-mehdi, smrdo, ja sam valjda bio budala, za razliku od tebe, pa krvario za ovu drzavu. I to u diverzantima! Sjeban i izranjavan.. Bosnjak sam, ali vjeruj, imam jos energije i atributa za povaljivanje i tvojih trofrtljaca, a i sa svm drugih bradonjama, majmune primitivni! Branis terorizam i ubijanje, cuvaj se ovih koji ti mogu skinuti IP adresu..