Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesna je stranka ova SDA. 20 godina te kradu, i narod ih pita, sta je sa parama od donacija iz raznih fondova, i oni ti sada pricaju o smjeni Lagumdzije! Uzas!!!!!!!!!
Ma dajte molim vas SDA-ovci, gdje ste mi posteni bili. jeste li ovo poslije iftara izdali saopstenje, pa da mozete lagati=? Licemjeriiiiiiiiiii
\' Spavajte mirno , rata nece biti\"
Dodik i SDA u isto vrijeme izdaju saopštenje da Lagumdžiju treba smijeniti, a Bakir dao nalog Lagumdžiji za glasanje o rezoluciji o Siriji. Slučajno?
Vidi nesposobne druzine na okupu.Njima bi bila dovoljna i jedna opstina samo da bi bili u foteljama.
Kakva im je politika najbolje govori to da su godinama odugovlačili zakon o popisu stanovništva jer se kao ne bi trebali izjašnjavati nacionalno, a sada insistiraju da se na popisu nacionalno izjasnimo. Pred prethodne izbore su nas \"branili\" tj naše nacionalne interese tako da se ne izjašnjavamo kao Bošnjaci a sada nas \"brane\" tako da se obavezno izjasnimo, računajući da smo zaboravili šta su pričali pred zadnje izbore.
NAROD ZNA.....da ste nam ukrali drzavu NAROD ZNA.....da ste prodali drzavu NAROD ZNA.....da ste ukrali milijarde donacija NAROD ZNA.....da ste opljackali sva preduzeca NAROD ZNA.....da ste pokrali imovinu drzave i naroda.... NAROD ZNA .....JOS SAMO DA VAM NAPLATIMO. BAGRO LOPOVSKA
NAROD ZNA.....da ste nam ukrali drzavu NAROD ZNA.....da ste prodali drzavu NAROD ZNA.....da ste ukrali milijarde donacija NAROD ZNA.....da ste opljackali sva preduzeca NAROD ZNA.....da ste pokrali imovinu drzave i naroda.... NAROD ZNA .....JOS SAMO DA VAM NAPLATIMO. BAGRO LOPOVSKA
mislim da nam ne treba niko sami cemo sebe unistiti radi stinog strancakog profita.ovo vise nije borba za bih za koju sam se ja borio .ovo je borba za fotelje bez skrupula.tri slova opisuju sve FUJ.
VLADA NARODNOG JEDINSTVA je spas!
Manje vi razmisljajte o odmorima i gradnji vikendica,a vise o povratku u RS i o Dodikovim izjavama.
NAPRAVITI I S T R A G U DA SE ZNA TAKODJE S KOJIM DRZAVNIM PARAMA JE NIKOLA SPIRIC VODIO SVOGA SINA I OSTALE KOJI SU BILI S NJIM NA INOGURACIJU SVJETSKE IZLOZBE U SANGAJU !!! P O D HITNO !!! On je vodio cijelu delegaciju iz genocidne tvorevine i svoju familiju sto ppodrazumjeva i hotele i sve ostalo ZA DRZAVNIM PARAMA RBIH-e !!! Z U C N I T E NOVINARI O TOME !!!
NAPRAVITI A I S T R A G U DA SE ZNA TAKODJE S KOJIM DRZAVNIM PARAMA JE NIKOLA SPIRIC VODIO SVOGA SINA I OSTALE KOJI SU BILI S NJIM NA INOGURACIJU SVJETSKE IZLOZBE U SANGAJU !!! P O D HITNO !!! On je vodio cijelu delegaciju iz genocidne tvorevine i svoju familiju sto ppodrazumjeva i hotele i sve ostalo ZA DRZAVNIM PARAMA RBIH-e !!! Z U C N I T E NOVINARI O TOME !!!
Lagumdzija je gov.no ali vi ste izdajnici....
Je razloga zasto vas treba sve smijeniti i na vlast dovesti ljude koji ce ovu zemlju izvesti iz mraka i zaostalosti ,i sdp i sda i snsd i hdz sve to treba baciti na smetljiste historije i djecu treba uciti kako je to bilo vrijeme totalnog haosa,siromastva,beznadja,kriminala,korupcije,i td
Lagumdžiju ne podnosim, ali SDA više nije ono što je bila 1990.godine, sada je to interesno-rođačka ogranizacija. Nikad više moj glas, previše sam se uvjerio u vaše marifetluke.
EVO JA SE OVOM PRILIKOM IZVINJAVAM RILETU ŠTO ČU SJEDIT DOK MU BUDEM POMINJAO PREDSJEDNIKA.RADONCIC KAŽE OVDE ČE DA OTVORI NAJVEČE GRADILIŠTE DA BUDE JOŠ ZGRADA KAO NJEGOVE ,PA NISMO SVI ZIDARI RADONCICU ŠTA ČEMO MI OSTALI KOJI NEZNAMO ZIDATI