Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal mi ko dat za benzina da se polijem i zapalim (upaljač imam)
pali li ti sibica?:-)
pardon greska....pali li ti cenera za benzin:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok ne izađe i onih ostalih 50 % glasača, ovakvo će stanje biti. Pobijeđivat će SDA, SNSD ili SDS, HDZ i slični, zato ne treba tražiti krivca ni u kome drugom osim u biračima, a oni bi mogli promjeniti stanje. Moje viđenje je da pobjeda dolazi iz ogromnog državnog aparata, ODNOSNO ZAPOSLENIM LJUDIMA KOJI DOJE BUDŽET, tu se krije veliki broj glasača koje su udomile ove stranke.
Glasao sam za svoje jer sam Bošnjak, nacionalista i ne vidim ništa loše u tome. Vi pričajte do zore. Zna se ko je pobijedio. Čestitam izbornim pobjednicima a posebno me je oduševio poraz Željke Cvijanović za Predsjedništvo BiH...
seljaci odbranili bosnu od agresora, seljaci hranili gradsku raju tokom rata, seljaci osnovali sda, seljaci su glavni , ja sam seljak i mi seljaci cemo biti najjaca karika u BiH-tako GRADJANI PUSITE GA-bez nas nema nista mi smo glavni i dugo, dugo cemo vas hebavat :-D
Dvije nacionalističke stranke, kombinacija nikako ne moze biti gora. Osudili smo sami sebe na PROPAST
Da nije izbora nikad nebi znao sa kakvim majmunima u istom gradu i drzavi zivim. Bjezim odavde cim mi se pruzi prva prilika.
Može smrad Čović lajat šta i koliko hoće, ali ni u snu neće nikada dobiti treći četnitet, ni u ludilu. Pa njih ni 10% ima isto vlasti koliko i 52% Bošnjaka? Umjesto da se klanjaju i zahvaljuju dragom Bogu što su tako počastvovani, zinuli su da im je još više. E pa kad je tako, onda će prije ili kasnije izgubiti i ovo što imaju i ja im od sveg srca želim da se to što prije desi! ;-)
Bosnjakislam, ti nisi svjestan da je Alija bio na nekk nacin ucjenjen iza zatvorenih vrata ako ne potpise, moze se pozdravifi sa bosnom
Zivjela SDA. MI MUSLIMANI (mislim na vjernike, ne sve Bosnjake )PREZADOVOLJNJI smo rezultatima. Hocemo jace veze sa Turskom, to ce nam Bakir i dati aBd!
Ne moram ni imati
Nije tacno, fali im par hiljada glasova
Sad tek vidim kako je kad sami sebi kopamo rupu gdjecemo leci uskoro!!
trebalo nas je sve pobiti u ratu i ovaj prostor naseliti normalnim ljudima, kao sto su njemci ili norvezani
Sve mi je jasno, ali otkud SDP ima 9,7. Taj pokušaj SDA 2 je trebalo svesti na 4-5%
Stoci i treba da SDA samo tako ce vjecno ostati stoka :)
Od svih koji su izabrani neka rade ono sto su obecali jer bi moglo biti svasta. Svi se nadaju promjenama, E pa evo sanse za " promjene ". Mile je Predsjednik, ali vise nece imati uticaj na Parlament BiH i nece preko svojih hostoplera moci iskakati iz sina za EU i NATO. BiH mora ici u EU i NATO i to je to.
SDP na aparatima. Odlicno. SMRT KOMUNIZMU!
Znaci 4 godine natezanja... :))) more, nemere...
Voli nas narod da ga netko jase pogotovo samo neka je njegov...zivi sadomazo snuff filmove mogu da snimaju u bih
Dzema , sdp mis sa portala , dozivio maloprije infarkt kad je cuo rezultate sdp-a i kako je DF razvalio sdp...
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit cu ti vise Ne vjeruj mi kad gitara svira I padaju kise iz zlatnih visina Sve je to od loseg vina Ne ljubi me nocas Bit ce suza stihovi ce teci Ne slusaj me mala jer ces cuti Sto ne zelim reci i nije istina Sve je to od loseg vina Ne gledaj me tako Dok se ludi snovi mnoze Prevarit cu sebe Srce nudi vise no sto moze I sto mu je sudbina Sve je to od loseg vina Sve je to od loseg vina