Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaaaaj, 2 mjeseca radna do izbora, našli sad kenjat! Smjenjuj one po zavodima za zapošljavanje, za zdravstveno osiguranje itd gdje su se SDA banda uvalili, kome maglu više prodajete???
SDA ima 3.500 zaposlenih kadrova u raznim institucijama na raznim nivoima. To je Tihic potvrdio jos 2012. godine kada su izbačeni iz vlasti, i tada je rekao da će biti krvi do koljena, jer gdje god da se krene tu ima i SDA-ovih ljudi, i da će se naći na opstrukcijama.
2-3 mjeseca do izbora, sada ce se nesto naci smjenjivati, a imamo poplave, ubrzo cemo imati i pozare, oni ce opet o stranackim previranjima? Šta je više toj SDA stranci? Daj šta su uradili sad za poplave, šta je Bakir uradio, gdje su Turci i pare njihove, Arapi???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako zbijte redove SBB-ovci i SDA-ovci pred izbore. Ionako ste isti. Ista ideja, slicni stavovi, 90%clanova bili i u jednoj i u drugoj stranci. Samo sto su na celu dva razlicita kriminalca. Ako vec moram za nekog glasati biram manje zlo od ova dva!!!!
Maknimo one koji se isticu da ne bi isplivali na povrsinu. Uvijek bilo nazalost
SDA - SBB kombinacija, nema veca dva bosnjacka zla!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jašta , smijeniti , zatvoriti i ubiti krmka !!
Cirkus KOLORADO
A gdje je ljubav?
SDA je nada za BiH i Bosnjake, SDA je garant opstanka BiH i Bosnjaka, u slucaju da SDA ne pobjedi na izborima opstojnost BiH i Bosnjaka bi bila nemoguca, SDA SNAGA BiH
E zelene okice, vidi ovako...... SDA je nekad bila politicka partija, nekad proslo stanje. SDA je danas kriminalna organizacija, puna afera korupcije i najtezeg oblika kriminala, politickih ubistava itd.......kao takva nema dodira sa Bosnjacima kao narodom jer ih nemoze kontrolisat na nacin na koji bi volila. Bilo kako bilo to nije stranka bosnjaka, nego seljaka. Sto prije razumijes ovo o cemu ti pisem to bolje za tebe. Vjerovatno imas neki licni razlog, ili korist zbog gluposti koje pises. Jednog dana kad ti 70% stranke zavrsi sa opuznicama za najteza djela, ti ces se sjetit ovoga. Taj dio istorije ce doci, neznam kad al ce doci. A znas kako znam, e znam jer nemoze nam biti gore, ovo je najgore, moze nam biti samo bolje..pozzzz
Okice... Ili si glupa ili slijepa... ili zavarana.. ili imaš interes od ove kriminogene organizacije zvane SDA. Ali, ovo što pišeš nema veze sa stvarnošću. Bošnjacima je jedina nada nestanak SDA. Kako ti nije jasno da su isključivi krivci za ovu bijedu, jad, čemer, siromaštvo... Država ne funkcioniše, lopovi haraju, političari se enormno bogate, narod pati, a ti govoriš o nekakvoj nadi koju nam nudi SDA. Nadam se da mi ta nada nikad neće trebati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Umjesto da Đugum traži od privatnika da šalju donacije ljudima u poplavljenim područjima, on se bavi smjenama. To govori do čega je njemu stalo, fotelje i samo fotelje.
Pa SDA ce glasati i za smjenu njihovog ministra ako ce to dovesti do jos vecih problema u drzavi. Majstori za blokade.
Konacno jedna pametna stvar od kriminalne SDA stranke....pa pa zlaja sine.......
vjerujes medijima!
Đugume, ne provaljuj se, mani se politike, nije to za tebe, ovoga će svakako smijeniti narod na sljedećim izborima.
Mars bando lopovska!
Oni koji traze smjenu su lopovi kojeg svijet pamti a BiH i gradjani ce ih pamtiti dok su zivi. U historiju ce uci!
Serem se i na jedne i na druge.
meth Posto su ti izbrisali koemntar, da ti se unaprijed sjetim stare i pozelim joj da veceras bude malo izdrzljivija nego prosli put kad sam gostovao. Yebo ti sdp mater, a titu naravno postujem.
kurwaluk at its best
hahaha
Paaaaaa cija je smjena sve trazena, i sad oni to nalaze kao razlog. Bosno bijedo.
I treba ga smijenit, on će nama: "nemoj jesti zlatnim kašikama"
Svakodnevne ostavke, smjene i druga sranja samo su spinovi postojeće oligarhije da skrenu pažnju građana na predstojeće Izbore. narod se "zabavio" o sebi, kako preživjeti, opstati nakon prirodnih katastrofa, sačuvati zdravlje itd. ...kome trebaju Izbori ??? ...narodu ne trebaju.