Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar i potez SDA sto nece udovoljiti onom krmku dodiku
Ha ja, ko 92ge. SDA-SDS-HDZ. Pajde bili, pajde ostali.
Pa da je alija samo malo bio mudriji tada, sve bi se moglo završiti i bez rata! Nažalost, on je bio riješio da žrtvuje mir za suverenost, što nas je posle odvelo u krvavi rat
@ilija iz moje perspektive je Alija najmudriji ispao. Sin mu drma Sarajevom i ko zna gdje još. Živo mi se j.be, iskreno da ti kažem, za 92gu, popraviti se ne može šta je bilo, volio bih da se napokon bilo šta dogovore ili da ih napokon ovi stranci već jednom natjeraju da se dogovore (a ako neće stranci, neka i oni odj.bu iz BiH već jednom) pa da ako ništa moje dijete odrasta i živi normalno, bez ovih prikaza koje nas bombarduju svaki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto kakvo je vrijeme doslo da SDA brani stranku koja je svojim stavovima I politikom pobila najvise muslimana. Pa ove balijesu otisle od pameti. Bitno je samo protiv Dodika ostalo nije ni briga.
zbog ovakvih stvari je tito uveo jednopartijski sistem, jer je znao da kod nas ne može uspjeti višestranački sistem. višestranački sistem + višenacionalni = rat..........
sve dok oni na vlasti budu jedan protiv drugog, a ne jedan s drugim od nase drzave nema nista. nazalost.
SDA, SDS i HDZ su jedna stranka, samo imaju različito glasačko tijelo. Bojim se da je to tijelo odavno teško bolesno. Za njih glasaju još samo oni koji su nešto ušićarili s njima i totalni tupani. Treće nema.
A danas je puno bolje sa ovim strankama...ili ?
Naravno da je bolje. Dok građani nisu od*ebali SDA samo se pričalo o referendumu za nezavisnost RS i ukidanju entiteta, što su bile dvije najveće laži u istoriji države, a na tim pričama su nam oteli 20 godina života. Danas smo duhovno zdraviji i bar nešto od nakaradnih stvari je ispravljeno. Ono što nije to je zato što je i dalje u rukama SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Yebem vam majku lopovsku. Hvala na pažnji.
... uz pjesmu "Svi smo jedna armija"!
SDA brani kadrove stranke koju je osnovao Ra.dovan Karadzic, Biljana Plavsic i Momcilo Krajisnik. Moze li SDA nize pasti od ovoga? Fuj!
gosna (SDA).....gori su od cernika ,krcme Bosnu ko da je Njihova prcija, prodase cetnicima pola Bosne a nisu ni pitali prognane Bosnjake, ko' bova oni su prognani neznamo ni gdjesu pa u Dejtonu onako s'apetitom , daj da parafiramo sta nas briga ociscena je (rs) tvorevina .......kurvestare (SDA)-.......!!
Šarović da ostane - Dodik će da pukne - nadam se!
Visi su ovdje ciljevi u pitanju, ko zna sta SDA ovaj put muti u pozadini desavanja, ali im nije vjerovati u svakom slucaju.
SDA- su agitovale i na prvim višestranačkim izborima da se glasa za Bijanu Plavšić i Nikolu Koljevića ......sjećam se kao da je jučer bilo.
gdje li su se pogodili u interesima sa SDS-om pa ce glasati da ostane njihov kadar.........
SDA ponovo veze zastave sa SDS-om. Nakon sto je Suljo Tihic dogovorio uspostavu zlocinacke tvorevine "Herceg-Bosne" sa HDZ-om. Ovako nam SDA nudi "fildzan drzavu" u dogovoru sa SDS-om i HDZ-om.