Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu sto ce ili na koju ce funkciju biti imenovan, cinjenica je da je ovo najveci desnicar i nacionalista u SDA. Ko ne vjeruje i ne mora, dovoljno je se raspitati medju nj. clanstvom (naravno dijelom koji je emancipovan). Interes, interes, interes i poslije toga samo interes. Negdje na zadnjoj strani BiH i narod.
Aaaaaaaaaaaaa, i dalje ne mogu sebi da dođem da SDA ponovo vlada. A kako će i bit drugačije kad glasam za Komšića a on uđe u koaliciju sa SDA. Pa tačno ću za faHraona glasat idući put, pa nek Prešjednik žari i pali. I još jednom AAAAAAAAAAAAAAAAA ne mogu da vjerujem da nam SDA opet vlada!
Nadam se da je ovo najbolji izbor iz SDA... Ne poznajem gospodina, tako da ne bi ni davao neke kvalifikacije o njemu.
Hljeba i igara !!!
Svako će imati svojeg kandidata, i A-SDA, i B-SDA, i C-SDA.. Niko se baš neće slomiti da preuzme ovo mjesto, jer valja primiti paliju preko leđa, a tek kada Milorad počne bjesniti, biće spektakl
A DF? Opet ih ne svatate ozbiljno hahahahah parodije