Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normlano da im ne odgovara sto se za 2 godine napravilo autoputa kao za 15 godina njihove vlasti, pa zele kontrolu nad tom firmom da zaustave napredak BIH.
SDA je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
HITNO TREBA SPRIJEČITI OVOG POLUPISMENOG PREMIJERA KOJI SE PO DIKTATU SVOG ŠEFA IGRA ZAKONA I NIŠTA NE RADI U INTERESU GRAĐANA. NAROD SE NA LOKALNIM IZBORIMA IZJASNIO I DAO IM JE NEPOVJERENJE, A ONI SMICALICAMA I KOJEKAKVIM KOALICIJAMA FORMIRAJU VJEŠTAČKE VEĆINE. NAROD TO NE PRIZNAJE I HOĆEMO SAMO OPĆE IZBORE DA VIDE ZA KOGA JE NAROD I KOME ĆE DATI POVJERENJE. ŠTA RADI NAŠ USTAVNI SUD I NE SPRIJEĆI OVO BEZAKONJE, KOJE SAMO SMICALICAMA I I LAŽIMA SE SLUŽ ŠTO JE JASNO I MALOJ DJECI. SVE SU NAS UGROOZILI I HITNO IH TREBA MIJENJATI DOK NAM SE NIJE DESIO EGIPAT ILI SIRIJA. PROBUDIMO SE SVI I ZAUSTAVIMO VIŠE OVA GAŽENJA LJUDSKIH PRAVA.
Da nije SDA,zivot bi nam bio mnogo ljepsi
Kod ovih iz sda je sve moguće, čak i da predsjednik MZ smjeni predsjednika Federacije.
J.E.B.O LI VAM ALIJA (KRIMINALAC) MAJKU PRIMITIVNU... SDA I ALIJA NAJVEĆE SMEĆE U HISTORIJI BOSNE. SAMO ŠTO STE PREUZELI VLAST U KANTONU SARAJEVO POSKUPILI STE KOMUNALIJE, LOPOVI DŽAMIJSKI... KO GOD JE GLASAO ZA VAS HARAM MU BILO...
poznato je da je to jedna od skupocijenih nekretnina koje posjeduje suljo tihic i njegova bliza rodbina. sipa bi trebalo da istrazi odakle njemackom dezerteru i ratnoj izbjeglici novac za kupovinu tako luksuznih nekretnina.
jedite g o v n a stoko nesposobna unistavate drzavu 20 godina i nije vam dosta
niksic mali tiranin,cuj bracu uvalio.pa hoce li u ovoj drzavi iko imati obraza pa reci dosta je vise familijarnosti ,hajmo zaposljavati sposobne a ne bracu i setre!zbog ovoga moj glas ide protiv niksica i treba ga smijeniti.ako se vec zalaze za zakonitost neka bude za primjer neka da ostavku!
Prije dvadeset godina bio kelner Dobrici Cosicu, u toku agresije ga babo (sa)krio u svom kabinetu i podrumina, a danas (lose glumi) velikog patriotu i Bosnjaka.Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore, dok im je kelenerisao i nosio kafu Bakir Izetbegovic. PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobrica-% C4%86osi%C4%87-12
Nova uprava Autocesta FBIH je naprvila 10 kilometara i pokrenulo gradnju jos 30 kilometara. Mozda je bolje da nam se vrate eksperti iz SDA i propale slovenacke firme pa da gradimo 2.5 kilometara godisnje?
Građani FBiH traže od Živka Budimira da konačno počne poštovati novu parlamentarnu većinu i da u skladu s tim vrati Desnicu Radivojevića na poziciju federalnog ministra prostornog uređenja.
ma treba vas sve istražit i na dugogodišnju robiju zbog izdaje i pljačke zemlje a parazite koje ste pozapošljavali da bi mi bili siromašni i za vas glasali,u radne logore i da prave autoputeve dok ne vrate plate koje su pokrali od poštenog naroda
Neka ti objasni ratni dezerter Suljo Tihic kako je kupio luksuzni stan u strogom centru Sarajeva kojeg je nedavno prodao za nevjerovatnih 250 hiljada KM!
TREBA SVI VI DA SE SMIJENITE M.A.M.U. V.A.M. J.E.B.E.M I SDA I SBB I SDP I HDZ, SNS I DRUGI.
SDA je ovaj narod u posljednjih dvadeset najtezih godina dovela do prosjackog stapa. A danas blokirajuci i opstruirajuci bilo kakav napredak ponasaju kao nekada Karadzicev SDS. I imate obraza nekome bilo sta porucivati, nakon svega sto ste napravili opljackanom i osiromasenom bosnjackom narodu?
To ti \"patrijoite\" citas dnevni avaz,pa i ovde solis pamet.Neka i Niksic objasni odakle dva stana u uniprometovoj zgradi,itd. da e nabrajam.