Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce i biti kako Mesic predlaze a vama koji ste za podjele,nece biti mjesta u takvoj BiH
zbog cega ovoliko negativnih komentara? zar nam nije dosta negativnih stvari koji nam se desavaju posljednjih godina? zar nije krajnje vrijeme da razmisljamo o buducnosti? ne samo nas vec i nase djece kao i nadolazecih generacija? zar nam je stvarni cilj da se i dalje zatupljujemo/trujemo gledajuci nase informativne programe pa kao slag na tortu pogledamo sapunicu prije spavanja da bi imali lijepe snove? ujutru novi dan/nova nafaka, mozda okusam svoju srecu u nekoj nagradnoj igri pa mozda i ostvarim svoje snove itd. poslije su nam svi krivi i onda smo najvece patriote i nacionalisti jer tu mogu svoj bijes da iskalim i da pokazem koliko sam jak. zaboravili smo ko smo i sta smo? gdje smo rodjeni? ko su nam komsije? dozvolili smo ovom bolesnom sistemu da od nas napravi virus, virus koji se izgleda toliko prosirio da ako se sad ne probudimo za par godina nece vise biti lijeka jer su se i nase nadolazece generacije zarazile istim. mi imamo sansu da pisemo novu istoriju bosne i hercegovine.
u pravu si,..ali kasno ste se sjetili. Srbi jikada vise nece ni orahe dijeliti zaedno sa vama. Mozemo biti komsije, mozemo se uvazavati ali preko plota. Mozemo se i pomagati i saradjivati,...ali da se ZNA dokle je nasa kuca a dokle vasa. NIKADA VISE ZAJEDNICKO DOMACINSTVO SA BILO KIM OD VAS,...
To ja zovem MESETARENJE!!!ali cim Zapad pusta svoje pulene nesto se kuva tamo!!!
to se kaze dobro jutro!!! :)
Vidi ovaj budan?!?!
napisao sam jucer svoje misljenje i...:) pravo "cudo" kako se gospodin brzo oglasio.kao da cita klix?:))
Zanimljivo kako svabe odmah podrzavaju ustase.
niti je šiling švaba niti je mesić ustaša. mesićeva ideja je ispravna, ljudska i hvalevrijedna
kako taj lik može nastupati u ime Hrvatske? Tko ga je ovlastio za to? Usput: otkad je ortodoksni komunist odjednom ustaša?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)