Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Gospodin Schmidt ne mijenja genocidni ustav tzv rs?
jer nema u tzv. eres kvislinga abdićevaca hijena, spremnih da pristanu na promjenu Ustava na 24h samo zbog fotelje...u fbih ima ih prilično okupili se oko nametnutog premijera, sad kao kuje ponizni izvršavaju naredbe mz ohr itd.
rs nema izdajnike trojke kao mi ,ne bi Smit imao skim odigrat tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj samo mijenja u FBIH, a u rs ne smije ni otici. Pod hitno protjerat vise ovo govno
pa samo glupan moze misliti da Dodik nije Americko Evropski Igrac ! koji glupanima prodaje nacionalisticku pricu covjeka je na vlast Dovela amerika odnosno Evropa
U Njemackoj ovu budalu smatraju najvecim cirkusantom a ista taj curkusant nama kroji sudbinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odličan tekst zaista sve pohvale, uz malu korekciju da je ranije za onemogućavanje izbora Vlade bilo potrebno 12 delegata, ne 13, obzirom da je u Klubu naroda potrebno 11 delegata koji mogu predložiti izbor (pot)predsjednika FBiH, i zbiru 23. To što su DF i SDA imale i imaju 13, sa DF-om i NES-om i više, je nebitno, jer je praktično nemoguće razriješiti Federalnu Vladu, u trenutnim okolnostima pogotovo
Po meni,najmanji problem je Dodik,Čovič je opasan,30 godina valja istu priču,legitimno predstavljanje,on je do bola opasan,i smit će radi njega sve uradit.Onda će nas pustit u EU,i hdz će vladati BiH,muslimani će bit na nivou mjesne zajednice.Zivi bili pa vidjeli
Jako komplicirana pravila se donose samo zato što ih muslimanski nacionalisti stalno pokušavaju izigrati, ali od toga nikakve koristi kad netko ne želi graditi državu, nego samo izigravati pravila, tako se jednostavno ne može.
Kolonijalisti.
Cirkus visoki
Od nametanja je gore samo mijenjanje stranke, nakon izbora (mislom na papke iz TK)!
ovog nacistu smitlera podhitno protjerat iz BiH i jedna od rijetkih u kojima se s laktasenkom slazem je to
Šmit se popišao po glasačima u izbornoj noći i neizlazim više na izbore,dok je on tu.
Ovom izmjenom lik je spasio Bosnjake od bakirove grobarske stranke.
Ako Smith kao visoki predstavnik radi na jačanju HDZ kao etničke stranke onda je jasno da će time ojačati i SDA:kao drugu etničku stranku. Time pravi vječiti sukob gdje se političari ogrizli u korupciji kriju iza nacije a u stvari lično profitiraju . Zato je bitno građansko ispred etničkog .
dokle god se bošnjaci majmuniraju sa komšićem i sl., ne treba smith favorizirati hdz, 95% hrvata dat će glas hdz-u
I to donio je odluku nakon sto su stranci uz pomoc placene trojke kupili dva glasa, od Rama Isaka...
Hahhahah jes jes, trojka je kupila glasove 🤣 Eto mi budale pa ne znamo ko je najveca stoka zadnjih 30 godina
Izađite na ulice, nema od kukanja na klixu ništa.
Kako će izaći na ulice kad većina koja komentira ovdje ne živi u Bosni. :)
Zamislite da podmukli Smith donese odluku da srbin i hrvat imaju pravo da odlucuju a iskljuici glas Bosnjaka u Federaciji gdje zivi preko 80% Bosnjaka !!!
Zamislite to da se desi u rs, da Bosnjak i hrvat odlucuju a srbin ne..
SDA nije nacionalna stranka, vec najveca stranka u BIH , drzavotvorna koja je trn u oku separatistima u BIH kao sto je trn u oku sejtanima iz Nase stranke koje su stranci nametnuli u BIh da siri nemoral
Imas dva dobra komentara i onda zeseres sa zadnjim.
Nije SDA stranka ,stranke ne raseljavaju ljude ,a nije ni državotvorna jer država je postojala prije Alije, Bakira, Islama u Bosni .
Smidtler je suspenndovo Dejton na 24.h a mi ga ne moze suspendovati zbog Genocida UZPo.