Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore uvedi elektronsko glasanje i brojanje glasova, podijeli crvene kartone svima sa crne liste i eto napretka za 4 godine. velicanje ratnih zlocina, korupcija, kriminal i sad kao hocemo u EU.
Pa tek sa elektronskim glasanjem ce nametati koga hoce, nastimali su izbore u Americi, a da bug ne uđe u nas sistem, nemojte biti naivni
ebemo i tebe i čitavu EU
Ja mislim,da je Visoki predstavnik,neizvrsenim obecanjem da ce zastititi integritet izbora,oduzeo vjerodostojnost vlastitim komentarima,vezanim za dobrobit BiH kao drzave.
Covicev pijun - mrs dusmanu Bosne!
Mater ...
Prvo se moramo zahvaliti Rusima sto su obrzali proces pocetka pregovora. Da njih nije bilo bili bi vjecni kandidati ko Pantic mladji referent u Tesnoj kozi
A tebi i OHRu da u najkraćem roku vidimo leđa.
Igra i Turska u istoj ligi vec 20 godina i jos ce igrat dok se ne prodaju....ovo je samo dokaz kako su nas nase trenutne vlasti prodale da bi mam pljeskali u Evropi. Tesko onom kome oni cestitaju i smjeskaju mi se.
Zar je ovaj ćelavi debeljko živ?
Prvih pet godina EU će slati fondove a bosanski “pregovarači” usisavati. Narednih 5 godina: pregovori, pritisci, sankcije. Zadnje što “pregovarači” žele je da uđu u EU gdje se traži odgovornost i zakon. A ovo ni-tamo-ni-‘vamo je za njih raj.
Bas je dobro rekao"sad IGRATE u visoj ligi"
Ovo je kao da kupiš stan u zgradi koja je počela da se urušava.
Uhljup
Skoro smo ušli u baraž. Da ne bude kao sinoč , poveli pa izgubili ....
Mi ćemo i EU preko baraža🤣
Sad ide Tuzba za rusenje Ustava u izbornoj noci nametanje vlasti ne demokratski metodama .
Kako se moze igrati u ligi u kojoj se nikada nece uci?