Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci naselimo 20.000 Bosnjaka u sjeverni logor i svim dusm,anima odgovorimo pravom mjerom.. Mostar je kljuc opstanka Bosne i Bosnjaka.. Pravimo sto vise djece Bosnjaci, nemojte se izvlaciti na ekomomsku krizu.. Sjetite se svojim nena koje su imale 7 djece u gorim ekonomskim vremenima. MZ zeli unistiti islam i Bosnu... To je njihov cilj...!!! Zato samo pametno..
http://www.youtube.com/watch?v=6vylNVkjP5c Brcko moje brcai te vole.
lagumdzija je gore zlo demokraciji , drzavi RBIH-i i Bosnjacima od genocidnih srpskih monstruma karadzica, mladica i milosevica ! Sve sto genocidasi srbi nisu uspjeli oruzjem lagumdzija im servira na tanjiru ! Ko sto se moze konstatovati sedmorka-sestorka je otisla jedino pripremati treci entitet a time dati i taj RBIH-e dio kad tad genocidnoj tvorevini ! Drzava za covjeka je drzava za srbske genocidne troprstaske u.bice i manipulatore na celu sa lagumdzijom ! S KIM SI TAKAV SI !
Zute trake za Bosnjake pravi Zlaja mozete mu lizat jaja
Markane!!! to su i Dodine i nasih izdajnika Zlaje i Fahre ocigledne namjere al se zadnja pita od nas naroda kao 1992. Stoga ne likuj previse zivi normalno ko insan u Brckom i ne srbuj. jer vidis kako padaju komete po glavama.
Pa Brcko i pripada SRPSKOJ REPUBLICI. Hvala muslimanskim politicarima,za nas ste vi svi isti
A vi ste BANDO zaboravili platit dnevnice svojim posmatracima na zadnjim općinskim izborima.KLOŠARI JEDNI
Svaka cast Stranki ZA BIH-u ! PODRSKA ! A GENOCIDNA SRBIJA BARBARA JE DUZNA ODSTETU OD "30 000 000 000 (trideset milijardi) EURA" DRZAVI Re.publici Bosni i Hercegovini za sve sto je unistila za 4 godine u RBIH- ! R E V I Z I J A TUZBE PROTIV SRBIJE BARBARA, ZAHTJEVATI PRAVDU I ODSTETU !
GENOCIDNA SRBIJA BARBARA JE DUZNA ODSTETU OD "30 000 000 000 (trideset milijardi) EURA" DRZAVI Re.publici Bosni i Hercegovini za sve sto je unistila za 4 godine u RBIH- ! R E V I Z I J A TUZBE PROTIV SRBIJE BARBARA, ZAHTJEVATI PRAVDU I ODSTETU !
A mi smo totalno zaboravili da ova sacica kriminalaca zvana stranka zabih uopste postoji... Toliko o njihovom uticaju na politicki zivot u BiH...
Najveci izdajnik Bosne i Bosnjaka zlatko ce to poklonit genocidnim za stolicu, on radi sta mu genocidni laktasenko naredi.
ste vi svojim tumacvenjem brcko distrikt odcijepili od bih
ste vi svojim tumacvenjem brcko distrikt odcijepili od bih
Bojkot SDA i SBIH
podrska za sda...