Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne laju Bosnjaci jarane, ne brini. Vidis da su se Zlaja, Tihic i ostali bosnjacki proljev ukenjali od straha radi srdzbe naroda. A na njihovoj podatnosti ste zidali. E vise k..r..a..c. Preduslov nestanka RS je nestanak Tihica i Zlaje. Zato naprijed, strajkovi ispred centrale SDA, jednom ce i Tihic krmecu njusku pomolit, jednom..
Svaka cast Silajdzicu i partiji SBIH.! Jedini ste koji uvijek dajete izjave koje su PUKA ISTINA.!
volim te Bosno
srb.adija laje jer gubi tlo pod nogama...
Nacionalnost : Bošnjak Vjera: Islam Jezik: Bosanski
Volim Bosnu
Volim Sandžak
Recept za uspjeh Boš.njaka su NATALITET I UNIVERZITET. UPAMTITE BOŠ.NJACI OVO..
sto li srba.dija ovoliko laje ? Mozda sto su Boš.njaci presjekli cet.nicki koridor u BRCKOM ? , Mozda zato sto srb.adija gubi stanovnistvo u Makedoniji, crnoj gori , srbiji, san.džaku...svi sr.bi se sele ili u sr.biju (beograd) ili van srbije....zato oni laju ovoliko i provociraju, godisnje sr.bija izgubi preko 40.000 stanovnika, Od 95 do danas je sr.bija izgubila oko pola miliona stanovnika, a i to je malo sta ih tek ceka....Zato laju ovoliko... A Boš.njacima s obe strane Drine bi preporucio da prave sto vise djece
Ako dodje do rata bice krivi Bosnjaci.
Mi znamo da se ti od saxa ne mozes otcepiti.Isfrustriran sto te u Srbiji ne vole i nazivaju Bosancem a ti bi da budes Srbin.Na sprskom se ne pise \"odcepi\",mozes wc da odcepis k.o.nji.n.o nepismena a ne entitet. Ti si primer da ne mozes od g.o.v.a.n.a pitu napraviti.
Samo ova \"čestitka\" Josipovićeva je ono totalno mrak. E tako vama dragi moji Srbi Dodik laže sve. A vi jedite g-ovna na kraju kad još mlo ne budete imali šta jesti.
E bolan pa naši NAZOVI političari, to su ti jedne obične jajare. Dodik bome obilježava dvdeset godina GENOCIDLANDA. Ko vama može zabraniti da proglasite bošnjačku autonomiju pa da i vi slavite rođendane i godišnjice. Šutite jajare, samo šutite, a oni rade marljivo na svom bolesnom, stoljetnom planu. Trebali ste otići na čestittanje> PU!!!!!!
Nisu ni Srbi uvek živeli u Srbiji nego su došli sa Karpata i iz Vla.ške-Rumunije. U Bosnu su počeli dolaziti kada ih je car Dušan poćeo proterivati kao nepodobne , kriminalce, hajduke . Jedni su u Bosnu došli trbuhom za hlebom pa su kao kmetovi radili na begovskim zemljištima te uz pomoć begova stvorili svoja imanja i širili potomstvo.
Nisu muslimani u podrinju vecina od pamtiveka, mahom su nasellili podrinje nakon bega iz Srbije pre 150 godina. Za vreme srpskih ustanka i do oslobadjanja Srbije od Otomasnke imperije, gradovi u Srbiji bili su mahom naseljeni od strane muslimana. U to doba poturice su napustale slobodnu Srbiju i naseljavali Tursku ili Bosnu.
OOOO pa jel to Haris, potpisnik ukidanja Republike i ustoličenja RS-a? I sad će on nešto pametno reć. Inače stranka za BiH i svih njenih naroda al se haris kojeg sad pljujete pobrinuo da Hrvati daju Srbima ono što su osvojili da bi Muslimani koji su izgubili rat dobili teritorij do Goražda. Pa je molio da Hrvati vrate Srbima oko Šipova i da se heljp boznia đenosajderima pokloni put do Drine. bjedo ljudska a danas se kurče ti isti Muslimani kako će oni ovo i ono i kako su pobjedili u ratu. Muslimani se vi gadite sami sebi?
RS se nikad neće ,,otcepiti\'\' kako bi se pripojila Srbiji jer je to nemoguće iz dva razloga. Prvi je da to narod i bosanski patrioti nikad neće dozvoliti kao što nisu dozvolili ni 92 godine kada su bili goloruki i borili se protiv četvrte vojne sile u Evropi tj. bivše JNA. Drugi je što u 70 % općina na granici sa Srbijom nisu nikad bili većina Srbi, počev od Zvornika, Bratunca,Vlasenice, Srebrenice, Rogatice , Višegrada gdje su uvijek Bošnjaci bili većina ali su genocidom i protjerivanjem prisiljeni bili da napuste svoja ,,vekovna\'\' ognjišta. Možete samo sanjati o velikoj Srbiji jer više nikad nećete imati Kninsku krajinu u Hrvatskoj ,Kosovo, Crnu Goru , Makedoniju. Dali se nekad zapitaš zašto???