Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ovi postoje. podsjećaju me na onog vječitog što je nakada dijelio krompire pred izbore. spahić se valjda preziva. iskoristi izbore da se negdje montira i njemu dobro 4 godine pa ond ponovo. tako i ovi. dajte jeedno 5-6 radnih mijesta za nas koji sebe nazivamo strankom za bih i eto koliko mi imamo glasova oni su vaši. jeftino. tako je i radešljaš činio
ova SBiH me sa svojom "snagom" i "utjecajem" podsjeća na onaj stari crtani kad mali glupi cuko Čester prati velikog buldoga i svaka druga mu je "Spike is my friend, i am with Spike"
SDA je zlo i bolest.