Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopovi se ponovo udruzuju, nadam se da ce zajedno propasti na ovim izborima
ovo se zove politicki pornic
znam ovog lika, glasajte za njega dobar je covjek
Mrzim SDP i SBB... to su komunjarsko šošonske ublehe Sarajevka raja glasa za SDA i njima slicne sto su stali u obranu ovog grada.. Ubleha SDP-ovska u olicju Zlatka uzima platu na ekonomskom fakultetu, mada ga nikad nisam vidio na predavanjima:(.. eto vam vasih postenjacina.. Damir ima vikendicu vrijednu milion KM... eto vam vasih postenjacina Svi na izbore, izbacimo ublehe
Semire brate, svi smo uz tebe
bravo mladi, S za BiH i SDA su nas doveli gdje su nas doveli. Tako, da ne treba platiti nikome da se ovdje isti blate. Raja to rade for free!
Paša, ne moraš ti pljuvati, ti podrži one zbog kojih ste ti i supruga nezaposleni. Kako smo ograničen narod, ni 20 godina nam nije otvorilo oči, nažalost. Sretno ti u nedjelju i glasaj za biro za nezaposlene glasače a ja ću i dalje uzimati dobru platu i žaliti te.
Ne ulazeći u njegove intelektualne kapacitete, baš je papak i poželjan reprezent stanovnika desne strane Novog grada gledajući želj. prugu. Što jest, jest papak je pravi.
kolika je dnevnica ovim što pljuju po svim drugim strankama i kandidatima osim SDP i SBB? Mogu li i ja koju zaraditi ili je i to stranački? Pa gdj egod kakav članak na klixu sve isti komentari omalovažavanja osim uzvišenih SDP-ovaca i SBB-ovaca. Molim vas da i mene uključite, radu ću pljuvati po ljudima, a novac mi je prijeko potreban, imam dvoje male djece, supruga mi ne radi a ja prodajem upaljače na pijaci.
i ja sam za ovog mladog i pametnog covjeka ,ovakvi nam trebaju
al su nervozni spd ovce pa dezuraju po portalima sve jedni te isti!!e pa dragi moji kad vjeciti staljin zlaja i radoncic koji ne zna jos uvijek pricati bosanski odu u bl ili posusje i kandiduju nekog muju da pokupi srpski ili hrvatsko glas svi cemo glasati za njih.ovako kandiduje sve nacionalnosti a kupe samo bosnjacke glasove.gdje je tu logika probatjte vi objasniti dezurni i pozarni po portalima:)
Ocito je politika prljavija nego sto se cini... Drugo, boli mene neka stvar za SDA, SDP, SBB, SBiH...kad je sve to isto s*anje samo drugo pakovanje. Njima i njihovim porodicama dobro, a nama, sitnoj buraniji neka je Bog na pomoci. ...zao mi je sto je ova razmjena misljenja pretvorena u vrijedjanje i omalovazavanje. Drugo, boli mene neka stvar i za SDA, SBB, SDP...sve je to isto *ranje samo drugo pakovanje.
Novi grad 03.10.2012. u 15:38 \"KOPIRAN CLANAK\" \".... Ja sam bio zakleti SDA clan a sada ni moje 10 koljeno nece glasati za njih.\" ZAKLETI CLAN! @ Novi Grad 03.10.2012. u 16:07 Klasika...propada SDA, ali ne i ja sa njima! Koliko je njih kao ti promijenilo \"dres\" jer nema vise koristi od straneke u kojoj jeste. Pa ljudi mijenjaju stranke samo daostanu u foteljama, budu nacelnici opcina, direktori skola i sl. Ala si otkrio toplu vodu. Sutra ces pljuvati po nekom drugom, jer su svi isti. Novi grad 03.10.2012. u 16:20 \"Retardirani idiote, pljuvacu protiv svih onih koji ne rade u interesu...\" Eh ovako...ne bi da se raspravljam sa osobom koja me naziva \" retardiranim idiotom\", \"poltronom\"...a ne poznaje me! To sve govori o tebi a ne o meni.
@@Brko 03.10.2012. u 14:42 Imaju. Svaki od njih ima svoju mafiju. Svako od ozbiljnih igraca ima svoj sistem izvlacenja para iz budzeta ili drzavnih firmi. Najjace tri mafije u drzavi su Fahrina (Keljimendi, Gasiji, Avaz), Bakirova (Silimovici-Oslobodjenje i San) i Silajdziceva (Orucevic, TV1), Lagumdzija je drzao FTV ali posto je to drzavni medij to je varijabilan odnos. Sve u svemu, od onih 9 milijardi o kojima su pricali prije par dana, ovi drze 4-5. Kradu od drzave i ulazu u hotele, zgrade i slicno.
Kakav narod takva mu i vlast,da je bolji narod bila bi i bolja vlast.Uglavno svi smo nezadovoljni onim drugima a dobri su oni sto hocemo ko da oni budu na vlasti a ni sami neznamo zasto.SDA jeste ostavila boracku i radnicku populaciju kao maceha pastorce nekom trecem da se brine o njima i ne zasluzuje ove populacije glasove.SDP bili su vec jednom na vlasti i zbog njihovog hijenskog ponasanja u radu bili su kaznjeni da bih sada samo radi promjena radi toga da nebude na vlasti SDA dobili su glasove i odmah biracima pokazali svoje lice i koji je iole Bosnjak pametan nece za njih glasati.SBB je stranka boze me sacuvaj stranke SBB to su oni zadnji ostapleri svi gotovo sumljivog morala.Nemamo ponudenu stranku da se nanju mozemo oslonuti.Jedino nam preostaje da uzmemo manje zlo od veceg a to bi mogla biti neka nova stranka..........
Nekima ni moj zapis više ne može pomoći.
Retardirani idiote, pljuvacu protiv svih onih koji ne rade u interesu svoga naroda. SDA je pokazala a to pokazuje i navedena statistika da su u 8 godina izgubili 720 000 svojih glasaca. Vidi se da si SDA poltron i da ti je zao sto necete pljackati i naredne 4 godine. Vi ste politička proslost a to ce vam se pokazati 08.09.