Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi je što ideja jedinstvene i održive BiH osnivača SBiH-Hadzije Saliha Avdukića i dr. Harisa nije realizovana, i što su stranku u propast odveli nestručni i "gladni" kadrovi tipa Vahida Heće i nadam se da ova omladina pravi neku novu ljepšu priću....
JPP - JEFTINI POLITIČKU POENI..............
Malo pred izbore na cist zrak mlade izveli
...imal habera od ustavotvorca iz turske, jel namiriso kakvih novaca za mraknut?
...mda...željezara je tipičan primjer haretove "vizije" privatizacije...a o njegovom mentalitetu sujetne općinske misice da ne govorimo...lik je vlažni san prosječne bosanske domaćice i to mu je, uz lopovluk, krajnji domet.
Haris je pametno ulagao novac nas, na svoje ime ulagao u Tursku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)