Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa i vas je peko glave. Osvrnite se prije svega po svojoj avliji. Nema veze što su neki utekli - trebate ih propitati!
Ma nemojte, evo nekoliko pitanja za Jerlagića? Ko je privatizirao Tuzlansku banku 1997. godine, i prodao ju svom najboljem prijatelju zv. Jata? Ko je privatizirao lukavačku Koksaru i prodao je Jati? Ko je prodao Zeljezaru Zenica Kuvajćanima za 1 dolar? Ko je sa slavodobitnom facom doveo Malezijce da preko Bosmala grade autoput kroz BiH, od autoputa nista, a jedva su sklepali dvije zgrade jer je novca NESTALO? Ko je slavodobitno preko Heće pokusao dovesti Kazahstance da ulazu u energetski sektor u BiH, a ustvari su sklopljeni ugovori sa sumnjivim kompanijama iza kojih su stojali albanski biznismeni i Branko Montenegro, za sta je Hećo dobio i opomenu od suda, ali ne i kaznu zato sto nije uspio u nakani da osteti federalni budzet? Ko je sve do izbora 2010. godine bio konstantno na vlasti, iako je uvijek imao veoma mali broj poslanika u parlamentu, ali onih poslanika koji su imali taj +1 glas i mehanizam za ucjene? Odgovor je HARIS SILAJDZIC.
Ma sta vi pricatee lopovi pa vi ste potpisivali ovu privatizaciju i okorstili se od nju??? Kako vas nije stid kriminalci!!
Realno govoreci SBIH je uradio toliko groznih stvari da ih ne mozemo odvojiti od SDA mafijasa,samo sto su se oni povukli u jednom trnutku da trose lovu,a SDA nije mogla da prestane ko gladne oci...Ali kako vidim SBIH se vraca u punom jeku da nastavi ondje gdje je stala.
E sto ne mogu suplje price.Dosta je i vas SBIH-ovci,nista vi niste bolji od SDA,Radoncica,svi ste vi ista banda koja je unistila ovu drzavu.Vi se uvijek nadjete komentarisati i pljuvati druge,a nikako da pometete svoje.
To je stranak koja je na izborima samo rekla 100 posto BiH, i sta od toga bi, moj Silajdzicu zbog toga obecaanja si imao najvise glasova i narod ti vjerovao, aali taj narod si iznevjerio! I onda ste na ovim zadnjim izborima napisali slogan Zabih prije svega, i dobro ste nam ga zabili! Pravo ste nam ga zabili!
Kako ja vidim iz vaših komentara da vam odgovara samo vlast SDA i SDP pa me čudi zašto narod protestuje.
hahahah a ti si taj zidane što udaras ove negativne poene! daj bolan ne bulazni
Pa svo znaju da je ta privatizacija napunila i vase djepove. Naravno da nije nama trebalo, ali jeste vama da se preko tudje grbace domognete razno raznih kako objekata pa tako i para.
Nakon sto su i oni dobro napunili djepove i sigurna sam od svega hajrovali nesto, sada ovakvo nesto pricati, stvarno ispada smijesno.
a vidi sto su se zadali dijeliti "antilike" oooo mashala
Zanima me da li postoji kakva nagrada za glavne kriticare, medju politicarima. Ovi su definitivno zasluzili tu titulu. Stranka se rasula ko riza a oni i dalje pisu saopstenja kako se oni zalazu kako ovo, kako ono, a od njih nit akcije niti kakvog rjesenje. Samo sto mozes docekat jeste novo saopstenje
Nasla se SBiH da malo narodu pametuje.
zna se da je SBB jedino pravo rjesenje za ovaj narod. samo ce prostestvovati ovako godinama ako sami sta ne promjene
Pa da, uz SBB bice jos vise zavijeni u crno, da nece imati snege ni da protestuju.
SBB ti nikad ne moze biti rjesenje, vec jedino mozda uzrok problema.
Evo da nisu sa SDA ocestvovali sto se tice ove pljackaske privatizacije, covjekbi rekao, vidi sto im je stalo do naroda i do nasih fabrika!
vama je vas dzep prije svega. to je dokazana cinjenica