Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba podnijeti tužbu protiv Harisa Silajdžića zbog narušavanja Ustava BiH kada je pred Izbore 2006 populistički govorio o jednostranom ukidanju RS i neprimjereno fotošopirao svoje fotografije kako bi doveo u zabludu dokone nane i ocvale stare đevojke...
Još nešto braćo Bošnjaci.Naš Hare i SBIH će pobjediti na izborima i ukinuti entitete i kantone i dovesti braću Turke da grade autoputeve kroz Bosnu i zaposliće naše radnike i Turci će im dati velike plaće.On će nam vratiti 100% REPUBLIKE BOSNE i vratiće nam zastavu sa ljiljanima i himnu jedna si jedina i svi ćemo biti Bosanci i govorićemo Bosanskim jezikom.I on će nam napraviti luku u Nehumu koja će biti najveća luka u Jadranu i on će nam vratiti Herceg Novi jer je njega osnovao Bosanski sultan Tvrtko i još puno toga braćo Bošnjaci,ali braćo Bošnjaci moramo izaći na izbore i svi glasovati za našeg HARETA I ZA 101% REPUBLIKE BOSNE !ŽIVIJO HARE ŽIVILA SBIH ŽIVILA REPUBLIKA BOSNA !
Pobrkao si babe i žabe. Gornji tok Drine je to o čemu govoriš i taj posao RS želi raditi sa njemačkom firmom RWE s kojom su neki dan potpisali ugovor. Projekat na srednjem toku Drine je to što RS želi raditi sa Srbijom i uvlači u sve to firmu iz Italije. Hajde, malo na Google pretraži pa onda dođi komentarisati.
Znaš šta bi Dodo reko na ovo...flautajte ga luzeri
Haris i stranka za BiH je stranka koja zeli da ocuva suverenitet BiH a Do-dick zeli da i na ovaj nacin pokaze kako je BiH \"drzava koja je trula\" Daleko od toga! do-dick i srpski fasisti bi sada da odcjepe pola Bosne na osnovu genocida,pljacke i krvi koju su prosuli.Nema pomirenja, boljih odnosa i napredka,dok god do-dick i srpski fasisti ne priznaju Bosnu kao svoju drzavu,dok se srbija i do-dick ne odreknu teritorijalnih pretenzija na suvverenu BiH,dok se ne odreknu fasisticke politike slobodana milosevica i radovana karadzica koja nas je sve sunovratila u nepotrebni rat i koja prijeti novim ratom.Nema popustanja i nema naprijed pa taman da to traje jos 1000 godina.Svako popustanje vodi unistenju BiH kao suverene drzave i dovodi Bosnjake a i sve ostale gradjane BiH u tesku poziciju koja mora rezultirati novim ratom,a nijedan rat ne prolazi bez zrtava i krvi!!!
veze vi nemate s politikom! Nikako iz guzice u glavu da aje RS i Dodik najjači politički faktor u BiH
Uzalud ti trud prijatelju,Bossy ne prihvataju argumente,oni su porijeklom bogumili,hahahahah koji su uvidjeli \"pravu\"vjeru i kolektivno,u jednom danu prihvatili Islam.To je nezabilježeno u istoriji čovječanstva,ali yebayi ga,Tunjo reko tako je.Uostalom pleme Bossy je porjeklom iz Skandinavije.
prva srpska tj uopste prva ozbiljna slovenska drzava na balkanu bila je srpska. govorimo o Vlastimirovoj drzavi sa pocetka 9tog vijeka! Prostilrala se na istoku na prostorima od Zapadne Morave do na zapadu rijeke Une. juzna granica je bio gornji sliv rijeke Neretve, a na sjeveru je to bila rijeka Sava. Dinastija Vlastimirovica sa upravnim centrom negdje u Podrinju,trajala je do pocetka desetog vijeka, kad je unistena od strane Bugaraskog cara. drzavu je eksplicitno zvao Srpsom i opisao joj granice do detalja u svom djelu Administrando Imperio penzionisani car i storicar Konstantin VII jos u desetom vijeku. samo da se zna kako se zvali prvi slovenski stanovnici Bosne i koje je nacije bio njen prvi poznati vladar, da ne bude Kulin Ban ovaj onaj. zapamtite Vlastimir srb.enda. dakle nema tu granice osim neke nebitne administrativne. ostajete, sretno i zdravo u vasijeh 24%. a i pod tvrtkom smo bili jedna drzava SRBA i ostalih ne imenovanih.
Koliko se ja sjecam niste pitali ni Srbe za granicu na UNI kad je Alija dogovarao sa Tudjmanom and da ne govorimo za ekonomsko ulaganje u region.Najvaznije je da Srbima crkne krava a mi nemamo problmema da zivimo u tamnom i mracnom vilajetu ! jel tako
Hahahahahahah,bogumil predak,hahahahahh.Preci su ti Srbi ili Hrvati ili neko treći koji su za večeru prodali vjeru.Muslimani su samo beskarakterni Srbi.Vi ste rep koji je ostao iza turaka,rekonquista nije do kraja izvršena kao u Španiji,Mađarskoj,Hrvatskoj,Srbiji,......Smjesa orjentalno-levantinske \"kulture\",nesposobna za bilo kakvo stvaralaštvo,paraziti nesposobni za rad i uvjek na grbači drugoga.Ali šta češ,istina boli pa imate bujnu maštu.A ja mislio da ste Bossi,porjeklom iz Skandinavije.
ah ah tesko vama bosnjacima, hrvati vas g.u.z.e sa zapada a srbi sa istoka, pripremite vazelin merhmetlije.
Psi laju, a karavani prolaze. Mi Srbi cemo da gradimo, a vi ispijajte kahve, cekajte sadaku i zalite se kome hocete.
@KOSOVKA DEVOJKA Pa našu čiju ces da rađas?
Na kosovu polju je izgunulo sve sto je sijalo i sto je bilo verno ,samo su neverni prezivjeli..sa pragova ih gledamo neudate udovice.Za koga da se ude udajemo,ciju decu da rađamo......???????????
Tvoju grbavu,krezavu i brkatu nenu je silovao neki ćetnik 92-e i tako si ti rođen.Pola Srbin,pola baliya.Yebaji ga,tako je.
vec vise od 30 godina nasi politicki prvaci vode nacionalnu i biva bosansku politiku tako sto se trude da sto vise naude srbima kako danas stvari stoje takvom politikom najvise smo naudili samima sebi
@SRBIN Moj predak je bio Bošnjanin bogumil koji je prihvatio Islam,a ko je tvoj predak pokazala su zadnja genetska istrazivanja.Asocijacija :niski,mrki i brkati..