Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam sad sliku ove dvojice lucifera kriminalnih,i sve se stipam za obraze, ne bi li se probudio kontam da je samo ruzan san. Ali nisu oni krivi,narod kvarni seljacki glasa za njih.
Eto narod seljacki a ti fin i pametan.. Dosta je vrijedjanja naroda. Ako su glasali za njih, to treba uvaziti..
TAcno,ali zamisli mozgove,koji su u FAhri,kojeg je stvorila upravo SDA,trazili alternativu za tu istu SDA,koliko su pametni. To su ti oni,koji ce izmedju 2 kriminalne stranke i 10 nekriminalnih,uvijek da glasaju iskljucivoi samo za neku od te 2 kriminalne,jer ne do Bog Pravne Drzave,takvi bjeze od nje ko Djavo od Krsta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Desno: covjek za kog se ne zna da li je zavrsio srednju skolu. Lijevo: covjek o cijem srednjoskolskom obrazovanju je vec dovoljno napisano. Narod koji izabere ovakve i ne zasluzuje nista bolje od ovog kako mu je.
Sramota!! i Lucifer se postidio
Ode Emir Suljagic a taman se naviko..
Micite onog SIFETA PODZICA ( DF) koji nam uvali Nikolu Poplasena u agenciju za Visoko skolstvo, crko da Bog da i on sa njim.
Šta će biti sa ovim koalicijama kad sad počnu hapšenja ? Kažu žele nam donijeti pravnu državu pa onda i EU. Pa zar pravna država nije hapšenje nii po babi ni po stričevima ?? JEST. E pa onda ova dvojica lopova trebaju biti uhapšeni prvi ! A KA'ĆE ?? Eh, čim na xxxurcu nikne nokat ! A dotle se načekajte ! NAUČILI STE !! :))) NEgo glede pravne države kad upita još 1991 jedna bistrooki novinar prvog premijera BiH Muhameda ČEngića: KAd će više ta pravna država ? A on ko iz topa: U PONEDELJAK. Prezadovoljni novinar nije više ništa pitao.
Četitamo strateškom dvojcu današnji praznik, dan osnivanja HERCEG BOSNE prije 24 godine. Od ove dvojice je samo pošteniji Dragan Čović NAJVEĆI KOLEKCIOANR poklonjenih vila, stanova, imanja, psolovnih prostora, a bogami ZATVORSKIH POLJOPRIVREDNIH DOBARA kao neperspektivnih u državi PRAVDE I ZAKONA ! Očekuje ga srećnika sad i hrvatski dio cunamija NEPERSPEKTIVNIH VOJNIH POLIGONA ZAMLJIŠTA FABRRIKA ITD.
idemo naprijed. . .
Postalo je zaista smjesno koliko se DF bori da ih SDS Karadzica spasava u vlasti, i da genodidna stranka određuje bošnjačkom narodu ko će ga predstvljati! To je zaista frapantno!
Đikansko-pravoslavna posla: http://www.avaz.ba/clanak/205740/sokantna-ispovijest-dakona-serafima-vladika-kacavenda-je-silovao-djecaka-koji-se-potom-raznio-bombom
Haman se ovaj ljigavi dvojac udružio u borbi protiv DOdika da bi ga ovom smjenom doveo na vlast i u BIH ? ŽIVI BILI PA VIDJELI. Uglavnom važi ono što Fahro u Miletovom prisustvu poruči kolegi srpskom tajkunu: DRŽI SE MIŠKO, ANTIKORUPCIJSKI CUNAMI ĆE PREPLAVIT BIH čim ja dođem na vlast !! Miško je sad na slobodi, a radi opasnoti od cunamija Sarajevo nema čak ni vode za piče.
Dosadili ste mi vi, ko pokvarene ploce, nevalja politika i ovaj i onaj i kriminalac i krade i stela i korupcija i SVI DUGI KRIVI ZA TVOJ KOMPLEKS Cinjenica jeste da je vecina izglasala SDA pomiri te se sa tim, ta vecina nije glupa samo zato sto se vi ne slazete sa tom odlukom. Nije sve u BiH tako strasno, vecina je propaganda anti Bosnjacka jer ovaj potez ujedinjenja Bosnjaka je isprepadala sve oko nas i sad se treba nesto zakuhati pa ocekujem svasta, ali samo zato sto smo mi Bosnjaci se malo digli pa kao sto smo 90ih smetali tako ce nas i danas svi pokusati srusiti, ali sta god nas ne ubije, pa i da neke od naj ubijete, sve to nas cini jacim i brojnijim i jedinstvenim... vi samo ovdje sipajte gluposti dok mi dignemo drzavu radom i trudom, a svak ima svoju ulogu da igra, ja znam sta trebam da radim, a ni na kraj mi pameti da se okrecem protiv svojih onih kji su ovu drzavu odbranili... Nisu mi niko od politicara simpaticni ali je za pohvalu to sto su se ujedinili, svaka cast
Hoce biti Sexa u Federaci Rs ovde se neza ko koga treha.Jadni mi nemugu sport da uvedu ured a kmal sta drugo da ovu bagru rastijrati.
oživjeli apu i homer ( s lijeva na desno)
Samo sto nije treci svjetski rat izbio, nasi jos ni vladu formirali nisu.
Pogledajte pažljivo sliku Bakira Izetbegovića. Baš čudno izgleda, da nije bolestan?
Nakon što nam Alija, Radovan i Boban obećaše 1991 ŠVICARSKU i njen standard to i isporučiše ! Evo sad još jači tim Bakir, Poplašen i Dragan žele nam EU, ljudska prava, sve.sve. SEBI NARAVNO NIŠTA. SVE JE ISTO KO I LANE, samo mjesto Ganića imamo Kradončića !