Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veći je lopov Radončić od Turkovića..garantujem
gore lijepo pise 13 jan petnaeste znaci pisano prije godinu i vise dana,nerazumijem sto ga sad objavljuju
Pomješao Zika godine, dešava se.. :D
Jeste svi ko ovce glupi. Kako moze valjdati Turkovic majmuni glupi,?...ubica i kriminalac. jebe vas sve mentalitet glupi jer niko ne razmislja glavom. zato nam je ovako...
...belaj među saveznicima...
Sto se prije uhapsi kriminalac Radoncic, prije ce ova zemlja napredovat u Evropsku uniju. S njim tamo ne mozemo uci. Objasnite kredite, koji osnov i za koju svrhu. Sve budzetskim parama. Kriminalci.
Fare k'o Sojic; sam sebi salje prijeteca pisma
PORNIC JE KRENUO, XPORNIC.COM
13.01.2015??? WTF?
Mnogo sam razočaran. SDA spinuje fahra da se zaboravi na njihovo vlastito smeće. Očekivao sam da će Bakir ići do kraja.
@Atomac13th pusti fahru, njega jaro čeka u nicaze. Al me žutan zanima,kad će se on priključit. Čujem da Gaši uživa tamo.
Uziva kad je u sobi kad je seznja nigdje ga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veće kukavice i slabića od Radončića ja nikada nisam vidjela. Kao prepao se, prijeti mu čovjek koji je osuđen na 40 godina zatvora. E vala Radončiću ako je i od tebe previše je. Kao prvo uopšte ti ne prijeti, kao drugo kakvu igru igraš sada. Nešto podlo smjeraš, od vas sa pokradenim parama se čovjek svemu može nadati.
Šćepo je sam sebi najveća prijetnja.
Fahro TRPI, tako si izjavio na OBNu, nemoj dozvoliti da te uvuku u partiju grudvanja sa Bakirovim savjetničkim timom. Sam si rekao da ćeš radi boljitka bošnjačkog naroda podnijeti savku pa i tu žrtvu !
Dozvolite cijenjeni Klixovci da primijetim aluzija TUrkovića od prije dvije godine na činjenicu da su i oni u martu ove godine svjedoci (Zijad i Šejla) na suđenju Radončićevom poslovnom partneru Keljmendiju, isto ko i Radončić ! Izvinite biti svjedok Baklanskom Eksobaru ne može biti svako. Biće za havnost ekstremno zanimljivo suočavanje svjedoka sa dijametralno suprotnim izjavama. Gospodin RDONČIĆ LAŽE javnost da je svjedočenje u APRILU. 25 i 26 marta !
ovo je tako lažno i fake..Zika sigurno ne znači šta znači P.S.
Odlicno SDA spinuje :) Fadilom skrecu paznju sa slucaja "Seka" a Radoncicem I Turkovicem sa Bakirovog kriminala :), u svakom slucaju svaka cast za spinovanje.
Tuzno cime se sbb i fahro bave