Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB nakon izbora ide na politicko smece
a SDP ?
Majko draga ovaj SDP je fakat ubio ovu BiH...Zlatko ce danas biti spasen od cetnika :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SBB vise ne zna sta radi, smijesni su i treba ih otjerati sa svih nivoa!!! Uzasava me cinjenica da jos pojedinci te odvratne stranke sjede na stolicama i truju sve oko sebe.
Zlatko Lagumdžija je impotentan političar koji je personalizirao političku scenu BiH iskakanjem iz jednog tabora u drugi.
MA ja kada je SDP smnjeivao SDA i SBB i Mirka SArovica to je bilo legitimno..a sada kada njih smnjeuju to je atak na drzavu! Ma daj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA se pitam samo sta u planu imaju krimosi iz SBBa,u koju ce stranku sljedecu da prelete,posto se zna da su mnogi od njih nekada djelovali i pljackali drzavu(narocito iza rata) iz SDA,pa su transferi i preleti moguci samo u neku od kriminalnih nacionalnih stranaka,koje njeguju taj anarhicni duh,koje cini sve da ne zazivi pravna drzava,u kojoj bi ovi kriminalci morali da odgovaraju za ono sto su radili u proteklih 20 godina.SDP im je glavna prijetnja,da ce istina da izadje na vidjelo,i zato se u ovakvim situacijama svi ti zlikovci udruzuju protiv jedine stranke koja se bori za multietnicku,pravnu drzavu.
Smo s vi SDP-ovci trudite sad da po klixu kenjate o tome kako su svi četnici a vaš "GAZDA" ima duplu funkciju komunjare i čete odjednom. Prestanite više organizovat ljude po tim zagušljivim kancelarijama SDP-a i nagovarat ih da Vam lajkaju komentare. Izadji na ulicu pa reci penzioneru da je Zlatko dobar lik, pa ces dobiti lajk među oči. Tjeraj lopova sa stolice i daj mu štokrlu u zatvoru.
HAHAH, pa opet SBB sam sebi skače u stomak! Koji su do debili od stranke, mati mila... Nevjerovatno. Oni zaista ne razumiju šta je politika. Samo žele da ovladaju Tužilaštvom, jer Fahri se sprema još jedna optužnica!
zlogumdzija,ministar za fotelju
Nadam se da se vise nikada nece desiti katastrofa zvana SDP.
bolje bi bilo da se brinete oko ovih ratnih profitera koji glume velike postenjacine....
sdp je najveca kurva od stranaka,te su sad malo sa ovim,te su sad sa onima.cudi me nisu odavno spominjali kako hdz hoce treci entitet.izgleda im spin ne radi.
jaoooo bolje da nisi nista napisao... trosis boju slova na tipkovnici...
LAGUMDŽIJA LOPOVE GUBIŠ IZBORE !!!!!!!!!!!!
Nedo bog da nas zadesi prirodna katasttrofa koja se zove SDP ikad vise u zivotu!
zlatko je govorio da ce radoncic biti srpski i hrvatski ministar u VM a eno bogami tornajaka smjenise upravo SDS i SNSD...a sada ce zlatko ostat srpski ministar!
Ma ovo je katastrofa. Politika SBB-a je SVE ili NISTA i uvijek dobiju NISTA!!!
zlatko ce izgleda ostati sprki ministar dodikov cetnik na vlasti...
Zlatko je Dodikov ministar i produžena ruka u Federaciji.
Kada se smjenjuje SDA to je legitino kada se smjenjuje raodncic to je legitimno kada se smjenjuje mirko sarovica tada je legitivmo..a kada treba zlaju onda je to udar na BiH! Koga vise folirate lazni patrioti
Apsolutno se slažem. Ta partija koja se izdaje za civilno orijentiranu partiju je obojena svim bojama osim državnim i nadam se da će propasti to ruglo socijaldemokratije (a sigurna sam da polovina ćlanova te partije ne zna ni šta taj pojam znači). Ajde molim vas, pa socijaldemokratija se prlja imenima ovih ubleha.
OVaj Lagumdzija je uveo havariju kao politicko djelovanje...idi vise dosado dosadna...
idi utjesi Fahru... :)
Ministar vanjskih poslova koji radi sve osim svog posla i treba da bude smijenjen. Ministar vanjskih poslova koji se ne pojavljuje na diplomatskim konferencijama najvišeg nivoa i koji kasni na govore visokih međunarodnih zvaničnika ne može ozbiljno raditi svoju zadaću i predstavljati nas na međunarodnoj sceni. Ovo je preozbiljna pozicija da joj se ovako olako pristupa.
...šta vele kemini?
Pa gdje sa da ga smijene, čovjek organizuje donatorske konferencije, pare dolaze.... Baš nema smisla :).