Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic kupi glasove..uskoro ocekujem i proteste gdje ce Radoncic izaci sa narodom i dati im podrsku...a za 4 godine i preuzeti drzavu
Ako je ikom trebala upasti policija onda je to u 'Uvrnuti toranj'. Godinama šire laži.
Lagali su na načelnika Novog Grada, čovjek je podnio tužbu protiv njih. Objave možda jednu istinu i tri puta više laži. Huškaju narod kontra vlastite zemlje, šire defetizam konstantno. Sve to s ciljem i za poene svoga gazde...lafo borac za obespravljene a vjerovatno nabogatiji čovjek u državi. A kad se obogatio? E pa u u ovim dvadesetak godina za koje želi reći da su prošle u vladavini bošnjačke mafije - mislim da sam dovoljno rekao. Ko ima mozga i ne čita ono smeće..