Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ne serite sta dobiste sad od SDP, poskupljenje struje koje pise 15% a obracunato po stopi od 33%, studentske karte od 100 umjesto proslogodisnjih 50KM, povecana stopa krminala, raspad GRAS-a, svako bi bio bolji od SDP-a, cak nam je i SDA bila bolja, a fahro kakav je izgradio bi nam svima po toranj hihihihi :D
To što nije formirana vlast Fahrudinu ne smeta. On i dalje dijeli otkaze u Avazu, valjda je to neki novi \"ekonomski program\".. Diži plate ljubavnicama, ostale tjeraj na ulicu. Sreća da nije on pobijedio na izborima i penzionerke bi za penziju morale svratiti do njegovog ureda da im on uzme mjeru
Sbb bih samo naprijed najbolji ste
Nema sta SDA je najgora stranka u BIH,sa svima moze sada su duplikat SDP-a i sta onda da pricamo o cemu kako....cak su na onoj emisiji zabranjenog foruma bili veci ljevicari od SDP-a...samo stolice su vazne...Tatin sin je rijesio da raskrcmi jos vakufsku imovinu od Islamse Zajednice posto mu je tata sveo Bosnjake na 23 % teritorije Bih e sad jos da se rasproda imovina Islamske Zajednice i fraj i to je SDA KLEMPO I TATIN SIN..
Gledala sam sinoć Zabranjeni forum i oduševljena sam govorom onog mladića iz SBBa koji je otkrio prave namjere novinarke iz Širokog Brijega. U isto vrijeme sam razočarana stavovima omladine SDA, koji su se krili iza \"problema običnih građana, a nisu ni progovorili o temi. Izgleda da SDA predstavlja neke čudne Bošnjake koji nemaju veze sa IZ i postaju više SDP što će ih koštati na narednim izborima. S druge strane SBB je postao jedina partija u koju se bošnjaci mogu pouzdati. Svaka čast....imate moj glas.
Da je to legalno ne bi njegov kolega Dzaferovic sada morao svoju glavu na sudu spasavati. Njemu ne mogu nista, jer ostale politicare drzi u saci, a one koje ne drzi izbjegavaju sukob sa njim. Zae niste primjetili da prije i sest mjeseci nakon izbora nije pljuvao po SDP-u (dogovor). Zar nije i pomalo glupo covjeku koji bog zna kako vec kontrolise najcitanije novine dati jos vecu moc. Njegov cilj je preuzeti medije u Bih. Lik je nezasitan i vise je puta u svojim novinama kao licnost dana prikazivao Berluskonija, pa cak i kad je bio povezan sa onim ekskluzivnim droljama. Ako mu je on onakav idol koji ne voli svoju Italiju zapitajte se koliko tek Fahro voli Bosnu. I Berluskoni je medijski gigant, koji je pomocu svoje propagande masinerije toliko uljepsavao pricu o stanju Italije dok je napravio 2 najzaduzenijom zemljom na zemaljskoj kugli. 113% posto od godisnjeg bruto dohodka.
Svi kukate na stanje, a opet svi birate SDP il SDA, sto za promjenu npr ne glasati za SBB , kao da gore moze biti!
Genocidasi servi mozete CUCCLATI Fahrovu Zlatkovu Zeljkovu i Svaku Bosansku KITU IPO...!!!
reci mi jos, ako je struja skuplja jer je prethodna vlast skrivala gubitak...zasto je SDP koalirao sa prethodnom vlasti?
Kako bolan ne vraca kredite i to s kamatama? Otkud ti ta info? Pa zar mislis da je tako, da ga ovi iz SDA ili SDP-a ne bi strpali u zatvor. Daj ne lupaj stvari koje nisi provjerio i koje nemaju smisla. A ta prica da je fahro organizovao proteste, da je placenik beograda i slicno...to su gluposti notorne, plasirane price iz SDA i takvih kao ti. Kad si vec pomenuo proteste, trebali bi ih mi organizovati da budu 100 puta zesci, ne bi li se bagra osvjestila. Za kraj, nemoj iz supljeg u prazno. Ili argumentuj sto kazes ili nemoj govoriti.
Pa ako ides tom logikom...zasto ne osudise radoncica ako je toliki lopov?
De sokole reci nam kad je to kriminalac radoncic vratio jednu marku kredita, a o kamatam da i ne govorimo, NIKAD.Kad su bili \"protesti \" boraca znas ko ih je organizovao i rukovodio, kriminalac radoncic, i to sve po naredbi beograda da \"pokusa oboriti\" vladu FBiH i time Bosnjake dovesti u podredjen polozaj, ko su radoncicevi najblizi saradnici bili, oni koji su u zatvoru za ubistva i kriminal, pa im je radoncic preko svojih media slao poruke ako progovore da ih nece biti, a kad smo vec kod njegovih media, novine avaz su osnavali SDA pa kasnije kada se posao razgranao radoncic ih prisvojio,to svi znaju, znaci ukrao novine, uzeo krediti koji ne vraca i razvija se a vi narode dudlajte.
Čuj Fahro pošten hahahaha Ma vidi mu se na licu odmah Prvo nek nauči bosanski jezik, za početak.
PA ŠTO NE OSUDISTE ZLAJU I DAMIRA? SVE SU VAŠE SUDIJE I TUŽIOCI? A OPTUŽIO IH NIHAD IMAMOVIĆ NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVIH PROSTORA HAHA STRUJA JE SKUPLJA ZAHVALJUJUĆI PRETHODNIM VLASTIMA KOJI SU SAKRIVALI GUBITAK ELEKTROPRIVREDE A TVOJ FAHRO JE NAJVEĆI KRIMINALAC OVIH PROSTORA LEVATU ŠOŠONSKI
KO SE U RATU I IZ RATA OBOGATIO, DABOGDA SVE U APOTEKAMA I BAKIJAMA POTROŠIO!
jok...razvili smo se od reketiranja damira hadizca i zlatka lagumdzije...i od skuplje struje 33%...i od koalicije SDP-SDA...levatu!
hahahaha po zaista tržišnoj kamatnoj stopi je dobio milione i to za razvoj hahahaha baš smo se razvili od njegovih tornjeva koji zjape prazni dok nam napr poljoprivreda propada šuti bolan ne provaljuj se sda je uvijek bila lopovska a SBB je lopovska na kvadrat