Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh tesko se nama ako nam on bude drzavu vodio
ma nece, nema sanse da uzme izbore ove godine
ostaje nam samo nada u to da s nase seosko staovnistvo malo obrazovalo i da nije samo citalo avaz
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dokaz da su Fahrudin Radončić i SBB organizovali proljetne proteste i pokušaj državnog udara? Na izbornoj listi SBB-a za Predstavnički dom parlamenta Federacije BiH ispred izborne jedinice 5 (dio ZDK kantona) nalazi ime jednog od vođa plenuma u Zenici: SKELIĆ DŽENAN. Inače, radi se o (nezadovoljnom) profesoru na Univerzitetu u Zenici kojemu su protesti, očigledno je, bili odskočna daska na putu u politiku. Evo, poslušajte ovdje kako profesor Skelić, kao "stručnjak i učesnik" pokušaja državnog udara od strane SBB-a komentariše proljetna dešavanja. VIDEO: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/88800/o-protestima http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/zenica-ekspertni-tim-preuzeo-vlast-zivimo-u-drustvu-straha
Skelic je bio vodja plenumasa u Zenici i motivisao ljude da pale i kradu. Sada se bori za Kradoncica. Sve se poklopilo.
Vogošća će opet da glasa za Smaju,dosadađnjeg naćelnika iz SDA.Kakav Fahro i bakrači.Unaprijed čestitam Smaji na pobjedi.
Koja su govana ovaj SBB-A, a ni ostali nisu ništa bolji.
Kod Bosnja jedino sto valja, to je general Halilovic !
Aleksandar Vučić o Fahrudinu Radončiću https://www.youtube.com/watch?v=pm7BGhYNmEg
Daleko najgora stranka i predsjednicki kandidat u BiH. Stranka koja je vodila kampanju da se Bosnjaci izjasne kao Bosanci na popisu sad zele biti predstavnici Bosnjaka. Etnicki Albanac iz Crne Gore da bude predsjednik BiH, nece moci ima patriota vise nego dovoljno. Objasnite ljudima zasto ste skinuli zastavu BiH sa AVAZA???? Jel Vucic naredio, onaj koji tako vatreno podrzava Radoncica
A gužve....
Sve sto vise pljujete Radoncica to neutralnom biracu govori da imate neki interes. Ojektivno odakle toliko mrznje ovdje prema njemu. Nije na son doveo do prosjackog stapa. Ja nemam interesa da branim Radoncica. Nemam od njega nista... ako sto pojedini uhljebljeni navijaju za SDA ili SDP. Ja sam sve sto imam zaradio izvan BiH u kriznim zaristima od Kosova do Afghanistana. Dakle nema licnog interesa ali moj izbor je Fahrudin Radoncic ili Zeljko Komsic.
Ako glasamo za ove kandidate, hoće li onda biti dozvoljeno da palimo državne institucije, kao što su to oni radili? (10.02.2014.) 14:03 Bekir Đedović, penzionisani oficir Armije RBiH, i još dva učesnika demonstracija ušli su u zgradu Vlade kako bi prenijeli zahtjeve demonstranata. Protesti su trenutno mirni i nema incidenata, a čeka se na rezultat pregovora.
Radonicicu idi u Gusinje odakle si i dosao pa tamo lazi narod a ne nas. Sto nisi u potkosulji dosao na skup?????
Pustite te price SBB I DF su anti bosnjacke stranke. Za DF ne znam a vjerujem da je SBB rame uz rame sa SDA i SDP jer sta su od 1995god. do danas uradili za Bosnu i za Bosance, apsolutno nista.
Kako nas je lahko zavesti sarenom lazom i ako ga svi znamo i znaju,kakvi li su mozgovi koji idu za ovim likom????
Kad ce vec jednom tom narodu da dodje iz guzice u glavu. Kako svima vec jednom nije jasno da su I Fahro I Bakir I Zlatko isti.Njih ne interesuje narod, to je samo borba za vlast. Bakir je pokazao sta misli o svima nama kada je postavio svoju zenu za direktoricu bivse Vojne bolnice, isto kao da je rekao popisam vas sve, sta mi mozete. Fahrudin je stari dobri kriminalac, ima pare a sad mu treba i vlast. Prebacio sve na zenu pa sad lafo kokuz. A Zlatko Lagumdzija pun sebe ko muha govana, da mu je vlast a bogami I para. Nema postenog covjeka danas u politici, jer ako hoces da se uhvatis u kolo moras biti kao I oni. Samo mogu reci "dabogda njima dao bog zdravlja kolko oni mislili na narod ".
bolje i on nego gamad iz SDA
Nadam se da neće dobiti priliku da ti dokaže da nije bolji.
Vrijeme je za novu pravediniju politiku i pravednije društvo