Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... da udju i opljackaju ovo malo sto je ostalo a onda ce izaci iz koalicije da bi na kraju bilo kako nisu ucestvovali u raspadu , jer su ranije izasli
I da Čović vrati Dodika na vlast, na nivou BiH. A taman mu visilo otvaranje par afera... Vjerujem da su se i ovi prepali da bi i oni mogli doći na red.
...neka ih.... to i jeste uvijek bila jedna te ista partija sa dvije frakcije.... kad mogu poslije onakvih žestina i onakovog vrijeđanja, jedan drugome pogledati u oči... onda njihovi glasači nemaju prava pitati ni Radona ni Bakira za bilo kakve principe.... laž, licemjere... kao vrhunac demokratije u BiH, posebno među Bošnjacima
Čović krade Hrvatima pravo legitimnog zastupnika. Mogao je da bude Izabran za PREDSJEDNIKA VOLJENE HRVATSKE A ON SE NIJE KANDIDIRAO. Koga to Dragan Čović onda NELEGITIMNO ZASTUPA ??
tek smo ga na*** dok udje smradoncic i njegovi smradovi pa se solidarisu sa ostalim smradovima iz sda
jbm li ti mrtve kosti gusinjske
Hh antikorupcijski cunami :D
KO I SVAKI VELIK LOPOV. USlikani znaju kad treba uletit, gdje će šta nači i NAJVAŽNIJE KAD TREBA IZLETIT !! Sa plijenom naravno !! A viu ovda nešto pjenite i uzbuđujete se i prije utakmice !!
Komsic je frajer,prece da u vladi bude ABB jeli prodo ili poklono svoju poziciju Radoncicu njegov problem ali iole pametan treba ga na izborima zaobici....
Onog koji bi hipoteticki uletio i izrafalo bar ovaj prvi red na prvoj slici, ja bih ga iskreno istetoviro!!
SBB je ukinuo nadoknade za rad u komisijama u toku radnog vremena(nivo države BiH)...ušteda 4 miliona KM na godišnjem nivou.Na putu su da ukinu "bijeli hljeb".Do sada je ova koalicija donijela 30-ak zakona na dvije sjednice Parlamenta Federacije
"Kuda idu divlje svinje".
Koja je prevara ovaj Radnocic .Hajd za ovu dvojicu se sve zna ali ovaj kofol kao neki pravednik postenjacina plus sta je sve pisao o ovoj dvojici po onom avazu i sad snjima sjedi ".Pjuni pa lizi" to govori koliko taj covjek nema ni karakter ni stav vec klasicni politicki prevarant.
FAhru UVIJEK slikaju U PRVOM PLANU DA IZGLEDA MNOGO VEĆI NEGO JEST ! Njemu je svaki milimetar u vis dragocjen a ostalim partnerima svakako ne znači ništa ! U skladu u sa tim su mi planovi rada , SAMO MU JE REALIZACIJA ISTIH ISTE RAZINE KAO I ON OSOBNO :))))
pA ISTINA JE DA TAKO MALEŠNI LJUDI IMAJU MILION KOMPLEKSA, ONDA SU SVAKAKO NARCISOIDNI, PA I IZUZETNO ZLOBNI I SEBIČNI!
Ih ja se slomih dosad razmiljajući što eć Fahri prazan toranj od 40 spratova. Pa i 20 bi mu bilo sasvim dovoljno ! Al ako su svi veći od njega kad se POPNE NA SVOJ VLASTITI TORANJ onda će on bit najveći !! Nešto ko basanski Muhamed ALi !
Podrška za Fahra od brata Bosanca. Svi smo mi Bosanci. SVI! I Krajšnici i Podrinjci i Sarajlije i Tuzlaci i Posavci i Hercegovci i Sandžaklije. SVI SMO MI BOSANCI!
....1945, vODI GA KUĆI DA TI ČUVA AVLIJU!
ZA POPLAŠENA IMA KO DA GLASA. Dosta je Fahri bilo 100 GODINA SAMOĆE :))
LAKMUS TEST KAŽE: Ko je glasao za vojvodu Poplašena MA GLASAĆE U NAREDNIM PROMJENAMA I ZA CRNOG ĐAVOLA. Šta konkretno. Srbi su dobili više nego što im pripada još sam otcjepljenje koje su imali do 1995. Hrvatima treći entitet kojeg su imali do 1994. Bošnjacima ostatak kojeg su ialiu do tada ! FAmotnih 22% teritorije. Fino im je EU nudila 33% i bez prevelikog rata. A nakon rata se situacija izmjenila. 9% Bošnjaka se preselilo na drugi svijet !! A zemlja ? Ah svoju zemlju su u Dejtonu ostavili Srbima i Hrvatima DA SE NE DURE. JEsul šta i Crnogorcima ? Crnogorcima su samo tražili ono što im je Pucar već poklonio 1947, BOKU KOTORSKU ! I SVI ZADOVOLJNI. PA Alija potpisa sa zadovoljstvom.
Greška, ostavili su 11% teritorije i 100 000 bošnjačkih glava, nekih 5% od ukupnog broja ! U slučaju da prihvate treći entitet i odcjepljenje srpske.
Ma pusti politiku: https://www.youtube.com/watch?v=zUBJ6IUaNJI
..imaju dobre fore😂😂
Sve ljepotan do ljepotana, kakva fotografija