Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, nevina je i Stanija. Čak je i Maca iz Tuzle nevina. Svi smo nevini. Niko nije jeban.
@Elvi Joj kralju sto me nasmija
@touch Ko je tebe platio da braniš lopova po portalima?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nevin ko bakir haha
@balotelli nevin ko Lissa Ann
Pa i moja baba je govorila da je nevina,e pa sad ne donose rode djecu,dobro...
Ma ja, eto neki advokat ce reci kako je njegov klijent kriv.
OVA AZRA JOŠ SAMO NIJE OPTUŽILA FAHRU DA JE ORGANIZOVAO TERORISTIČKI KAMP POGORJELICA, I DA JE KEMO ADEMOVIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH POLAZNIKA ŠKOLE I NOSILAC PLAKETE AJATOLAH HOMEINI ! Prvi uradak mu je bio zamjenik direktora službe Ugljen !!
SIPA DOBILA KOMPLETNI SPIS PREDMETA UBISTVA DOMINISTRA POLICIJE LEOTARA, vratila spis i BAVI SE KELJMENDIJEM U PRIŠTINI ??? Da ne bi riješavala ubistva koja treba. Što bi to život Hrvata i doministra policije bio važniji od života ubic iz Sandžaka ?? AL OČITO JESTE !!
Sve se nema, a Radonćić se hapsi...
pozdrav Basno , bogovi su pali na tjeme , hmmmm sorry , u bosnu 😇
To je to što se tiče koalicije.Znalo se to odmah.Iz ovoga se vidi kolika je netrpeljivost između Izetbegovića i Radončića.SDA se malo zajebala s ovim.Više neće imati većinu ni na jednom nivou!
''Vjerujemo u poštenje i profesionalizam u Tužilaštvu BiH. Sigurno smo da će ovaj sramni sud u konačnici dovesti do demontaže kriminalnog miljea u Sudu BiH.'' Znaci po njima Tuzilastvo posteno, a Sud (bez donosenja do sada presude) je 'kriminalni milje'. E da vidimo da li ce Tuzilastvo reagovati na ove 'kriminalne' optuzbe.
Kako li je biti necija podrepna muha? Znas da ti je gazda kriminalac ali ces ga braniti po svaku cijenu. Jos su mi gori ovi koji su se uclanili u ovu stranku iz ubjedjenja da Radoncic posjeduje sposobnosti i volju da pokrene ovu zemlju i da joj osigura prosperitet (ako takvih uopste ima). Takvi misle da Radoncic namjerava da osigura osnovne mehanizme pravne drzave (neovisno pravosudje) i onemoguci nepotizam i korupciju a zapravo njegov poslovni model pociva na ovim elementima.
...moreš mislit peha, uvlačiš se šefu, a šef ode u prdekanu. džaba trud.
poslije Hrvatske, pocelo je hvala Bogu i u Bosni i Hercegovini da se malo razcesljava..... ko nema oraha u dzepu, ne mora se bojati....
Moj Ministre Jusko tebi stvarno nije mjesto na tom podijumu , izraz tvog lica to kaze .
Cuj nevin , a politicar ahhaah
SLUŠAJTE ME PAŽLJIVO OVO ĆU PONOVIT SAMO JEDNOM. Vi zante da se ja volim zajebavat, ali dara je prevršila mjeru. OVO JESTE NAMJEŠTALJKA ALI NE SRBIJANSKIH SLUŽBI. Kako znam ? Pa model je identičan kako je namješteno advokatu BAlijagiću. KO SU POTURAČI ? ČAMPARE. Al ne tužilac nego MINISTAR POLICIJE FBIH ČAMPARA I TAJ POLICIJSKI KLAN. CILJ JE DA SE ZAŠTITE IZVRŠIOCI UBISTAVA HAŠKIH SVJEDOKA, koje je organizovao AID a rukovodio KEmo Ademović pod iranskom službom sigurnosti sa Ilidže !
neseri
@Ramoni Pa gledaj današnji dbevnik FACETV. Presnoe navode tužilaštva i AVAZA. FAhro je još malo u nokdaunu, brka izvršioce sa političkim mentorima , mada zna da ta veza psotoji uvijek. Onda Slobodna Bosna , glasilo Čampara. Milim da se je Aljoša Čampara potpuno razotrio i da će sljedeći biti uhapšen on kao i ministar policije tuzlanskog KAntona BEgo Gutić radi montaže advokatu BAlijagiću ! Svi oni koji su montirani BAlijagiću su kriminalci instrumentalizirani od federalne policije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jadna majko jadnije vladara, tesko nama s vama, nismo ni mi bolji samo nas nije dopalo.Bakire odnesi mu paket i podnesi ostavku na sve funkcije.
Djonlo, šuti. Nevino je 5% gnjida u parlamentu, ostalo sve goli šaner, korumpirani kriminalac, bez osnovnog obrazovanja. Ti takodjer, konjino!