Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha kako je lijepo ovo sve napisala! I sve je bas tako! Hvala od srca!
Safete ako se bijeli cigani počnu bacati ili sudije kenjat, uvedi neku živoptinju nek polomi noge Agueru ili Mesiju i odmah izađe
Nema dalje. Jaka skroz.
Što se tiče hrane, pića i veselja, ne postoji veće i bolje mjesto na svijetu nego BiH. A isto tako što se tiče da pravimo belaje, pa et' tu smo negdje sa ostatkom svijeta. Mala smo država, u maloj boci je otrov, samo šteta što nas brzo i istresu. Bujrum na mezu i rakiju, kad budemo zabijali Argentincima.
"Nasuti domaću rakiju i potriditi se da ne mozete hodati do kraja večeri" Ova izjava je prekucala level pro :))))
:)))
Nadam se da će biti Brazilaca koji će doći na stadion i podržati nas zajedno s našim navijačima, to će biti prava podrška.
brazilci su najavili dolazak protiv argentine a ako bi se desilo da pobijedimo navijali bi za nas skoro na svakoj tekmi
Kad bi barem neriješeno, ja bih bio presretan a vjerujem i oni:)