Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da smo normalna zemlja ovakvim idiotima ne bi bilo mjesta ni blizu kakve televizije a kamoli da su u nekoj vlasti.
Pa sta vam je cudno. To je sastavni dio izborne kampanje. Ovi iz stranki plate nekoliko 1000 km ovim tzv intelektualcima i napisu im sta ce da javno iznesu. Pogledajte samo onog akademika Filipovica, nema gdje ga nema. Njegova princip je: Ko da vise, sa vama sam. A jednom nogom je u grobu.
eh, da smo normalna zemlja, sada bi tuzilastvo pisalo optuznicu zbog sirenja vjerske i nacionalne mrznje i netrpeljivosti Član 163. Krivicnog zakona Federacije BiH Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti (1) Ko javno izaziva ili raspaljuje narodnosnu, rasnu ili vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost među konstitutivnim narodima i ostalima koji žive u Federaciji,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do pet godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne nasjedajte na ovakve izjave, ovo je voda na mlin Draganu Covicu. Ne vrijedjajte sve Hrvate zbog ovakvih ljudi. Mirno i trijezno prije svake izjave, a posebno prije konkretnog poteza!!!!
a pravi skhutorcic pravi adezeovac!!
Juka Prazina je IDIL-ovac teski, a poznato je da je ratovo za Praljka...
"rat protiv Islama" jeste zlocinacki poduhvat. Pa on ovdje priznaje da su ratovali isljucivo zbog vjerskih uvjerenja, a to je zlocin.
Ma obična budala...ko živi 14 stoljeća na tlu Bosne??? SA AUSTRIJOM JIH JE DOSELILA VEĆINA,katolike mislim,koji i jesu Hrvati,i nemaju sa Bosnom ništa...ko ne vjeruje,neka čita literaturu,ali ne Zagrebačku...ima i drugih....literatura mislim...
Ko li se je prepoznao u mom komentaru? Doseljenici bez grunta,eto ko...curick u Austriju...i mirna Bosna...
Nema nasa drzava zakona. Da ima zbog takvih izjava se odmah ide iza resetaka.
Hrvati su ratovali za NATO pakt i rusili Jugoslaviju, zajedno sa bosanskim muslimanima i internacionalnim mudzahedinima koji su bili u redovima Armije BiH. Iz nekog samo njima znanog razloga, napali su svoje dojucerasnje saveznike i zapoceli muslimansko-hrvatski sukob, bez dozvole gazde u Americi. Bilo je previse rano za takav sukob jer je trebalo zajednicki ratovati protiv Srba. Zato su ih Amerikanci pomirili i ugurali u zajednicki entitet zvani Federacija. Zbog svega toga ovaj nema nikakvog prava da kritikuje pokusaj stvaranja islamske drzave, mudzahedine i bosanske muslimane, a s obzirom na istoriju Hrvatske u proslom vijeku, najpametnije bi bilo da svi kao nacija ucute.
Šta drugo očekivat od jednog propalog "umjetnika" kojem je vrhunac karijere poslije slikanja hercegovačkog kamena i drače odlazak u birtiju na litar bevande pa onda kući kod žene na torturu.
prije nekoliko mjeseci Face TV mu je dao po prilično vremena u Centralnom dnevniku, lik bio po prilično normalan. novac i vlast definitvino predstavi čovjeka u realnom i njegovom prirodnom izdanju.
primjeti se da covjek nije sav svoj . Nesretan,uzrujan,kompromitiran,od ociju slijep. Ne treba ga osudjivati niti komentarisati. Neostvareni fasista. Jad.
"Marin Topić iz Mostara, arhitekta, slikar i povremeni serator"
Smjesno, no smjesnije je sto je nesto slicno 2003-4 govorio zlaja i uporedjivao armiju i borce sa cetnicima. A najsmjesnije je sto svi ovi uhljupi koji treba nesto da kazu uopste nece zatraziti kaznu za ovakvo govno od covjeka. Niti ce natrljati nos ovima iz hdz-a, no sreca da je tihic umro pa nema ko da nam kaze da ovaj i dragan to uospte ne misle, oni to onako pricaju i kada su sa njim skroz su drugaciji, kao sto nam je to za dodika kad ga je birvaktile branio za niegove izjave.
Glasam za Martina Raguza samo zbog ovoga.
A kako trebamo nazvati vojsku HVO koja je po Ahmićima radila iste stvari? Katoličko-pedofilska država? Hoćemo li okrenut medalju malo il uvijek samo po istoj liniji udarat?
IDIL je u ratu sa drugim Mudzahedinima u Siriji i Iraku. Cak i vodje Al Nusre (Koja je Mudzahedinska jedinica) kazu da je IDIL pretjerao i da prekinu ubijati druge Muslimane. Nije istina da su svi kao IDIL jer IDIL ratuje bukvalno sa svima.
kako lijepo tumačite šta je čovjek rekao. nije nazvao muslimansku vojsku idilom ili issilom, no je samo rekao da se protiv ovakvih ratovalo. potvrdjujem sto na sto. bio i ratovao. protiv muslimanske vojske i mudžahedina u tim postrojbama, a koji su sada svi redom u postrojbama islamske države.
Martin Raguž je miljama ispred Dragana Čovića i njegove politike. Dragan Čović je destruktivac, želi da napravi farsu od ove države. Zbog toga, trebamo podvući crtu i podržati Martina Raguža.
Treba jebat ovu kuju!