Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vrse pritisak na ucitelje da rade vise na individualnom radu sa ucenikom, da svakom uceniku posvete paznju. A u odjeljenja u jednoj od sarajevskih skola po 31-33 ucenika.
Savjeti pedagoga ???? Paraziti po školama, koji drže govor profesorima umjesto da se bave djecom !!! Grupa koja nema nikakvog rezultata - NI FUNKCIJE!!!
Slazem se, ocjenjuju rad profesora, a profesori 100x strucniji za rad od pedagoga.
@New_Folder Poslije još prozivaju ako neko očekuje da rade svoj posao?!! Nikako da skontaju da su " POMOĆNO OSOBLJE" a ne prvi do BOGA!!!!
Sistem u kojem danas živi djeca i njihovi roditelji je najveći neprijatelj njihove budućnosti. Poremećen sistem vrijednosti uništava našu zajednicu, tako što ono našu djecu stavlja na poslednje mjesto ljestvice vrijednosti. Novac, položaj, nekretnine, moć, ...su važniji od naše djece, naše budućnosti. Mi živimo za današnji dan a sutra nas neće biti.
najvažnije je kupit diplomu i to sa fakulteta koji ima 'X', 'Y' i 'W' u nazivu. takve diplome djeluju opasnije i odmah te prime uopštinu da radiš...
Ima i ja prvacica,evo skakuce iza ledja,pita kad krecemo u skolu ,kad ? Valja knjige kupovat,od usta odvajat,bem ti drzavu
Mozes na PIK-u polovne uzet.