Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ste se toga sjetili. Sada vam doslo iz guzice u glavu da vas je iskoristio u predizborne svrhe kada ste pohrlili da podrzite referendum ciji je jedini cilj bio dizanje tenzija i dobijanja politickih poena na osnovu nacionalisticke retorike, nesto sto u primitivnim sredinama kakva je nasa uvijek pali. Jos ste usput pustili da vas ona beskrupulozna, kriminalna i bezobrazna konjina Ivanic prevede zedne preko vode i uvuce se Dodiku u dupe iza vasih leda. Svi su to vidjeli samo vi ne.
budi se istok i zapad, budi se...... budimo se polako.
Kažu gospodin Dodik zabranio Vukoti da na javnim mjestima svira gusle, to je Vukotu toliko pogodilo da više nije onaj isti, povukao se u sebe i stalno gusla u banji, a slabije u spavačoj sobi. Zato evo jedan ep za junaka i zastupnika: OD JUNAKA I OD GUNA U BOJ SVAKI SPREMNO HRLI NAŠ PONOSNI VUKOTA, OD GATAČKE JE ON KRVI.
...kukusigameni, ako me lemi metne u black book neć smjet u lukavicu na krmetinu...
Iskreno, ova opozicija je toliko isfrustrirana i bezidejna da je pocela i da izmislja skandale. Ja nigdje ne vidjeh te izjave za koje oni tvrde ili imaju covjeka u glasnom odboru njihovih suparnika. Podizu tenziju, ogradjuju se od Dodika a najvise sebi stete. Totalno su bezidejni i ocajni, a ocito i neiteligentni i ograniceni.Pa ako nista od predhodnih izbora niste naucili, nece nikada.Prosli su izbori, bavite se bitnijim stvarima od vasih rekla-kazala prica.
@kukov Ne zezaj. Snimak imas. Ja sam ostala u šoku kad vidjeh. Da ono kaze javno neko ko je predsjednik Reoublike Srpske .... tuga :(
...opet srbin ne voli srbina?to mi nesto poznato :))))
U školi se učilo i kod polova magneta i kod električne sile:"raznoimeni se privlače (Mile i Bakir ili Čovic), a istoimeni se odbijaju (Mile i Vukota) "!! Zakoni prirode ljudi, čemu se čudite!!?
Prije par dana najavljena zajednička vježba vojske SAD i policije RS u Banja Luci da nebude Dodik jedan od učesnika sa dugotrajnim posljedicama odnosno dugotrajnim zatvorom
A kada duda opet neki referendum zakaže, vi budite opet budale pa ga podržite. I izgubite izbore.
Zedan? :)
@dukepetar - i sta onda moj petre?
Otkako je pao GOrana Salihović najkorumprianiji državni tuižialc na svijetu , ode svaka suradnja sa državotvornom mafijama u PM :))) Napominjemo da jr GOPran Slihobić bio jedna od ljubavnika Lejle Fazlagić koja je SDPovim grobarom Goranom Cerićem i Igorom KAmočaiem uvaljivala Hypo BAnki mrtve Jevreje. Čim je pao Goran Salihović uhapšena i državna mafija Alije Izetbegovića o kojoj je nedavno govorio Fahro američkom tužiocu u Prisštini, prevođena DELIMUSTAFIĆIMA.
Jel i SOKO Bakir pao ? Osima BAkira :))) Bakir ima da ubere neke pare na TRASI AUTOPUTA, pa kako je Fahro zavaljen zastao i AUOPUT ! Ono čim se FAhro solovboi krenuće silovito i izgradnja BIH sa velikom količinom UGRADBE ( ne samo asfalta) neko i IMTa :)))
sve si dobro rekao, sam izbaci izetbegovice iz te price jer oni nisu.poz
Svaka vam čast dragi muslimani kad navijate za stranku Radovana karadzića.Ako,i treba,krv nije voda.
da ste rekli drugacije men bi iznenadilo, vi se ..bete a narod ispasta.
Konačno neko ( pa makar i SDS ) da mu kaže jasno i glasno ...gotovo je... Još kad bi Draganče( stožernik) to kazao , eto sreće i rešenja za BiH.... A , tek kad bi isto uradile i partije sa večinskim Bošnjačkim članstvom , eeeee....to bi tek bio pogodak.. Očekujem smenu Baje i njegov odlazaka na smetljište istorije....
lijepo je to ai nemoguce.Sa njim se mora saradjivati ako mislis da BiH ikuda makne.Jer on je vlast u pola drzave a bez njihove saglasnosti mozete samo mahati.A posle narednih izbora, kad ove ovce od opozicije nestanu sa politicke scene, jer su toliko nesposobni i ograniceni, sa glupom strategijom, i kada se sada nisu opametili nakon izbornog debakla, tad ce Dodik biti jos veci faktor.Mnogo veci.
ma prije ce biti da ce on vas srusiti.....
Sad će Bakir neku apelaciju složiti pa da ih opet pomiri.