Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravstvo na koljenima i totalno u kurcu, šume PC pokradene i posječene, elektroprivredu doveli do prosjačkog štapa (???), jedini spas je masovno izaći na izbore i jebat mamu Diduku, Špiriću, Majkićki i ostaloj SNSD bandi. U suprotnom iduće godine će bit gaće na štap i bankrot entiteta . . . ! ? !
gledaj svoja posla. srbi da su htjeli da se vi ista pitate za srpska posla nebi vas klali. imas svoju majkicku, muniru sa deset vikendica u tuzli. majkicka je prdez u poredjenju sa "majkom srebrenice".
@halal passat Već je sve puklo. Ali Mileta drži MMF i USA, ipak on radi sve kako mu kažu. Daće mu novi kreditni aranžman pred izbore, da ih kupi. Doveli ga na tenkovima na vlast, njihov čovjek.
Sad ce i ciras dilfa poskupiti struju u federaciji..
Narasla je ogromna aždaha koja ždere, da je niko najest nemere, a to jest, da se je nagomilalo ovih što vjerski, što nacionalističkih đabalebaroša i njihovih raznih familija i prijatelja da to nikakve elektrane i cijene ne mogu podmirit.
Oće, neće, oće, možda ipak neće.... Upozoravamo! Haha. Demagogija po kW
Mile DICK i SNSD najbolje patriote BiH niste srbe i RS ko niko :D
Nema ovo kod nas je ko jači taj kači. Dodikčini malo, pa udri po poskupljenju od ionako pokradenih građana. sram te bilo grmaljčino, za sve ti kriv!
joj ekipe majko moja , a ovaj šukalo je baš političar bez kojeg nema napretka! uh, majkaro!
Socijalna demagogija, osim ove činjenice da stvarno imaju viška 40 % radnika. Doduše, i Baja se održava na nacionalnoj demagogiji već 10 godina.
Da, tačno. Očaj i šuplja priča. I tako, voilà, vlast. Decenijama.
Ovi srbi su jos mutavij od nas , mi se bar nekad i pobunimo
@MAPKO tako i treba umirite u bijedi i cetnikovaju i pri visoj svijesti, dok mile iskazuje niske strasti po Dedinju ahhhaaa
@MAPKO ja neki dan bio uz Drinu i Boga mi veliki broj ljudi sam sreo sa vise ociju nego zuba, a srbsku svetu struju vam poskupise :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je jadno, sve pokrali i prodali pa sada jos jedino na ovaj nacin od naroda mogu da izvlac pare.
OPRASITE ME