Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte smjenite Amira Zukića i Asima Sarajlića, glasaću za SDA do kraja života :((((
I ja sam za...
očito da čović-boban ništa ne može bez dabića-duduka i fikreta-šćepe,pa traži da ojača ovu koaliciju!
tombacar U Bosni, naravno, može sve! Kada politički i kriminalni tajkuni brane sebe i svoje ahbabe, onda je moguće, čak i nemoguće!
Defeinitivno u ovoj rundi pobjeđuje Čović. Sada ostaje da vidimo kako će izgledati borba oko nastajanja nove stranke u kojoj kolo neće voditi Čovićevi " hrvati" već neki drugi koji će izgleda imati podršku i od Hrvata iz Sarajeva, Tuzle, Srednje Bosne, Posavlja , pa i Mostara!.
Dali je moguce da se tako lahko moze neka stranka izbacivati iz izvrsne vlasti na nivou Bih da bi drugima udovoljili da udju u vlast u Federaciji I nivou Bih. .To u demokrtskim Drzavama nemoze da se pomisli a kamoli dogodi. Samo kod nas moze sve.
Dobro je da ti znas "turit" H u rijec iako da li, ne moze.., pises sastavljeno
cirkuzaneri
"Evidentno je da su se stvari u BiH pomakle i da idu ka boljem", rekao je Zukić. jbt, gdje ovaj svemirac zivi?
Bakir je gazda tzv SAVEZU ZA PROMJENE!
Nema ni od ovog nista, ni od neke nove kombinacije nema nista, nema nista sve dok se ne razidjemo i dok svako ne bude u mogucnosti da u potpunosti odlucuje o svojoj sudbini. Free RS
Mozete vi emotivno biti protiv toga, kao posljedica velikobosnjacke politike i propagande. Ali, ko zeli objektivno da sagleda cinjenicevidjece da nema drugog rjesenja
I tako, dok se vi ispremećete, rasporedite, proći će vam četiri godine mandata. Narod će pitati: "Gdje ste bili? "Nigdje." Vi ćete kazati "Šta ste radili?", pitat će narod "NIŠTA!", U HORU ĆETE POVIKATI, BEZ IMALO SRAMA I STIDA! Sad će godina dana od izbora, a da se vlast nije ustrojila i da se nije ništa otpočelo raditi, osim što ste napisali mrtva slova na papiru da bi nekada "akoBogda" odlučili se da nešto uradite. Koliko znam jedino ste donijeli odluke o poskupljenjima, krađi naroda kako bi prigrabili novac kojeg nemate za vaše budžetske rupe. A u budžetskom novcu su vam jedino intresantne vaše plaće, i to kakve plaće! Plaće su vam tolike kao da svakim danom vodite BiH u prosperitet, rad i zapošljavanje, pokretanje ekonomije. Sami sebe nagrađajute za silni nerad i uništavanje države i naroda. Kada bi se vaš rad vrijednovao prema rezultatima rada. vi ne bi dobili ništa. Kada bi se vi kažnjavali zbog rezultata rada i uništavanja, davno bi osatli bez igdje ičega. A vi ste sve bogatiji i bogatiji. Zgadili ste mi se! Muka mi je od vaših bezobrazluka koje provodite prema državi i narodu.
Valjda ce ovaj novi savez kod Bosnjaka uroditi plodom...dosta je vise bilo mi se svadjamo dok se Srbi otcjepljuju! Nikad vise crvenima dat narednih 109 godina da budu vlast!
Realno od kako su crveni krenuli da budu uvlasti imamo samo politicke krize ppored ovih ekonomskih...
realno do jučer si pljuvala sda danas ćeš da ih ukivaš u zvijezde
Jadace vise neko izaci, svi prijete, a hebali bi se za fening :)))
Pa logicno da ce te ostati vjerni savezu kada vam Bosic i kompanija redovno pusi.Kada su za saku vlasti spremni mater prodati.Ko ne zna kleti SDS,pa oni su izmislili kriminal na ovim prostorima.Ali u RS-oj nikada vise nece na vlast.Mi odlicno pamtimo mracne devedesete i boljitak pisan SDS-om rukom,.Banda lopovska.
komsicu skijam ti po seki sa stakama
hahhaha
Ja sam mislio da je DF ozbiljnija stranka , a sad vidim da su cirkus od stranke , nista ne rade nego samo kritikuju i i smetaju FUJJJJJJ
Ma DF su smo ovi nezadovoljni kadrovskom krizaljkom nakon izbora 2010 tada su izvisili i bajrovic i suljagic a zeljko kasnije jer je zlaja sve postavljao...to je suplja stranka ko baraka....
Valjda ce ovaj novi savez kod Bosnjaka uroditi plodom...dosta je vise bilo mi se svadjamo dok se Srbi otcjepljuju! Nikad vise crvenima dat narednih 109 godina da budu vlast!