Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li mile opet pjevati cajke..
Sa vasim nazovi protestima, samo Dodik ubira poene a vi glumite ko neku "opoziciju".
Mi Dodiku dugujemo zlatnog ljiljana.
Ali onda bi radnici (sindikalci i lajavci) rekli kako je mittal dosao sa zlim namjerama da to ne moze tako.
Ovo je cisti primjer zasto strani investitor koji dolazi u Bosnu nebi trebao ulagati u firmu za dobrobit kompanije. Ovo je bio iskren i dobar investitor koji je ulozio u opremu , pokreno rudnik, zajedno sa zenickom zeljezarom na pravio kompaktnu cjelinu. Sad bi neciji kum tu da uleti i pocne ucjene sa isporukama i plasmanom sirovine koja je realno garancija i zeljezare (ali i ljubije jer jedno bez drugog neide) . Trebao je mittal zavalit ovu firmu njenu imovinu obezvredit i staviti kao hipoteku (primjer biraca i gikila) i da nikome ne pada napamet da ulazi u tako nesto.
Srbi su sve pokretne strojeve dempere, buldožere, grejdere, 90-tih pokrali i odvezli u Srbiju. Vecinom se radilo o nakvalitetnijim strojevima marki Caterpilar, Wabco, bilo je i nešto manje kvalitetnih ruskih Belaza, ostalo sto je ostalo su unistili, npr u upravljacki pogon seperacije u Ljubiji su bacali bombe da uniste najosjetljivije dijelove itd...
I ne samo to, nego ima malo to bilo pa krenuli po Bosnjackim kucama nositi televizore, veš masine, frizidere, instalacije po kucama, cijevi i utičnice. Ovo kažem bez imalo pretjerivanja.
VATERPOLISTI Juga novi su prvaci Evrope u vaterpolu. U finalu Lige šampiona igranom u Budimpešti Jug je s 6:4 svladao grčki Olympiakos i po četvrti put okitio se naslovom najbolje ekipe na Starom kontinentu.