Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ih uvjerio da će ako postave kakac-takav krst iznad Sarajeva riješit sve ekonomske problem: "Eno vam primjer Rio de Ženeira, to je bio siromašan grad dok nisu postavili onaj kip iznad grada. Nakon toga su sve favele pretvorene u turističke destinacije i industrijske pogone. " - izjavio je Dodik Milorad za Saff.ba
@grad na ćuni, NASA šalje letjelice na Mars, a ti gubiš vrijeme serući po Klixu! Vi, nebeski narod, umjesto da presrećete američke letjeice po Marsu i inim planetama želite suživot s nama obicnim zemljanima i borite se za dvije naherene bandere iznad Saraj'va. Ponekad se zapitam da li ste vi zaista nebeski!
Kako da ne, sve su to srpski sateliti! Kažiu da su isti uzvratili na bombardovanje Srbije 1999. Kažu haos napravili po New Yorku!
Evo i ja se spremam da iznesem svoje misljenje povodom ove dvje bandere - Krst gubi na kvaliteti ako su bandere Kvrgave - Krst od Bandera nemoze biti srpski ako bandere nisu posjecene u srpskoj sumi na sprskoj travi ispod srpskog neba - Krst od Bandera ne moze da opstane ako ne posjeduje na vrhu Gromobran i WiFI - Traze se lopovi za kradju dvije Bandere u Sokocu prilikom cega je doslo do kolapsa ulicne rasvjete
pa gdje si trica nije te odavno bilo bio sam pomislio da ti opet nije cale dosao.kuci pijan pa te sexualno zlostavljao kao inace.....
kojeg bi ti prije izabrao da te po licu isprska svetom vodicom A:Pahomije B: Kacavenda C: Hasim Taci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma prepali se srbi sto je u sarajevskom pionirskom parku ponovo se rodio lavic.
Kako su samo ovo nasi borci mogli dozvoliti,gdje su protesti sto sad sute to mi ne ide u glavu nikako
ZA TVOJU NIJE NISTA
šta su ovo ba uhapsili naše sinoć kod krsta?
Pitanje za hrišćane: Da je isus ubijen na električnoj stolici, da li bi nju nosili oko vrata?
Iznajmljujem štangu na Zlatistu..pogodna za antenski sistem :D
”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„. (Johan Fric, direktor bečkog dnevnika Di Prese, direktor Međunarodnog Instituta za štampu)
da to nije znak da je ispod zakopano zlato !?!
@evropski E de je taj krst tu je kralj petar sakrio zlato kad je bjezo od svojih srba preko romanije za englesku,ovo ako procitaju srbi do jutra ce ga sami srusit trazeci zlato kraljevo hahhahaha nije srbi salio sam se.
bas fino krenulo u ovoj nasoj Bosni, hapse se muslimani, grade se spomenici papama i cetnickim generalima, podizu krstine ... a mi i dalje glumimo multikulturu ... Kome i do kada, pitao bih Zlaju i oba Komsica ?!
Opet tvoj fašisoidni komentar i nije ti ovo prvi. Ako bošnjaci glume multikulturu, kako ti to kažeš, jer eto trpite Papinu bistu pred sarajevskom Katedralom, kao najviši znak bošnjačke tolerancije, onda ova zemlja zaista, ali zaista nema budućnosti s takvim ljudima kao što si ti.
Mir, dobar suživot mogu donijeti samo radna mjesta i ekonomija. Pa Tito je to znao još 1945. i odmah se krenulo u izgradnju fabrika, otvaranju radnih mjesta.... Kad siromaštvo uđe na vrata, ljubav izlazi kroz prozor..... Zato se ostavite svih nacionalnih teorija, proglasa i drugih glupost, narod može opstati na jednom prostoru samo ukoliko radom stvori uslove za egzistenciju....
Jos samo moja nana da da izjavu za klix o krstu pa da zavrsimo s ovom pricom?